[flash=400,300]http://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/swf/1.1/cvp/nba_embed_container.swf?c>
9 Yanıt
J
JawBreaker
⭐ 18y
Slam yok mu ben onu daha çok seviyorum. 😜 😁
nba.com' da bulabilirsin.
not: dev ekran hayvansaldı gerçekten 😆
not: dev ekran hayvansaldı gerçekten 😆
D.Wade aldı mvp'yi ki bence o haketti.Lebron ilk asistler yaptı wade'e lakin gördiki geçiyor hatta fark artıyor asist yapmamaya başladı her zamanki bencilliğini yaptı^^ Slam bence berbattı :/
Ps:Dev ekranlar zaten devasaydı ki o büyük sarayımsı binada en arkada oturanlar oyuncuları bırak sahayı zor görürdüler 😆
Ps:Dev ekranlar zaten devasaydı ki o büyük sarayımsı binada en arkada oturanlar oyuncuları bırak sahayı zor görürdüler 😆
D.Wade aldı mvp'yi ki bence o haketti.Lebron ilk asistler yaptı wade'e lakin gördiki geçiyor hatta fark artıyor asist yapmamaya başladı her zamanki bencilliğini yaptı^^ Slam bence berbattı :/
lebron sucks sin:
Lebron FTW 🙄
Lebron FTW 🙄
lebron sucks again. cool2:
şu vakte kadar hiç bir basketbol oyuncusundan bu kadar tiksinmemiştim, bir oyuncu bu kadar bencil olur.
P
Poker Face
⭐ 19y
Bu tekrarlancakmı ntv de falan yada netten full izliyebilirmiyim?
Lebron FTW gerçekten All star'a renk katan oyuncuların başında gene lebron geliyordu smaclarıyla da bizlerde niye bu adam smaç yarışmasına katılmıyor yahu dedirttirdi.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap