S.a arkadaşlar önümde 2 yol var 1.si okcu meslegi 2.si glavie meslegi canım okcu olmak istedi fakat onda nuker gibi vurup kacıcaksın tekrar vurucaksın hp bol yakından saldır dersen okcu olmanın anlamı yok ve okcunun crit vardir derler oda bir yere kadar yeni bu yüzden glaviemi olsam okcumu olsam kararsızım cevaplarınızı bekliyorum 😊 🍿
2 Yol Arasında Kaldım Arkadaşlar Yardım
· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
90 Fire
90 Glavye
90 Bow
90 Glavye
90 Bow
arkadaşım ama benim dediklerim onlar degil 2sinden birini seçicem yardım istiyorum 2sini degil :S
İkisinide kullan ne varki bunda
İllede istemem dersen
90 Bow +(10)
90 Fire +(10)
90 Force +(10)
İllede istemem dersen
90 Bow +(10)
90 Fire +(10)
90 Force +(10)
senin tavsiyen bow yani :S bowda nuker gibi bise oluyo kacmak zorunlu glavie olsam iyi kasabilirmiyim ?
senin tavsiyen bow yani :S bowda nuker gibi bise oluyo kacmak zorunlu glavie olsam iyi kasabilirmiyim ?
Niye kaçmak zorunlu Full Str olucaksın Glavie ile herşeyin aynı olucak sadece sen uzaktan vurabileceksin
Niye kaçmak zorunlu Full Str olucaksın Glavie ile herşeyin aynı olucak sadece sen uzaktan vurabileceksin
uzaktan vurabilicegim ama adam ginede yanıma gelicek kacmanında bi anlamı olmuycak hp fazla bi nevi glavie gibi olcak :S ondan kararsız kalıyorum
uzaktan vurabilicegim ama adam ginede yanıma gelicek kacmanında bi anlamı olmuycak hp fazla bi nevi glavie gibi olcak :S ondan kararsız kalıyorum
Bow ile uzaktan mob senin yanına gelene kadar olucek en fazla birkere vurabilir sana.
PvP de ise Force açacağın için Debufları atıp skillerine basıcaksın debuflar tutarsa ne ala tutmassada Crit bekliyeceksin ki bow da crit şansı glavyeden fazla
ben force acmayı hiç planlamıyordum :S
ben force acmayı hiç planlamıyordum :S
Ne aççan ya Force kral aç force bak keyfine sen
force rehberi göremedim ben :S
viewtopic.php?f=101&t=14489
Bu topici Full str ve Fire olarak düşün uygula
Bu topici Full str ve Fire olarak düşün uygula
tamam sagol 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap