Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme · Sayfa 51 / 66
Yanıtlar
E
EfnuR ⭐ 19y
100 e az kaldı hadi gençlik coşalım Very Happy
R
Rioter * ⭐ 18y
BEYLER DEMİN TP ÇEKTİM VE DC YEDİM Bİ SORUN VARMI SİZLERDE?
A
eet hadi 99 da bende eheuheuhue Very Happy
A
eet beyler ben cok dc yiorum
D
dwil ⭐ 19y

BEYLER DEMİN TP ÇEKTİM VE DC YEDİM Bİ SORUN VARMI SİZLERDE?

sorun yoq dwm
A
arkadaşlar botu nedense kullanamıyorum silk.dll dosyası diye bişiy var loaderdan oyuna girerken hata veriyo tamam deyince oyun açlıyo ama F5 e bastığımda isrobot un seçeneklerle ilgili olan pencere açılmıyo yardım eden olursa sevinirim acaba ben mi bi yerde yanlış yapıyorum..... Confused Question Question
SS
yaa yokmu bildiiniz taktik fln hala giremedim ben Evil or Very Mad
M
mel1h___ ⭐ 19y
ÇALISIYORRR..
DEWAM.. Arrow
E
EfnuR ⭐ 19y

ÇALISIYORRR..
DEWAM.. Arrow

sonunda sende yaptıysan herkes yapar Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

şaka yaptım alınma Very Happy
H
beyler ben dün geceden beri kasıyorum extrabeer devammmm
D
dwil ⭐ 19y

arkadaşlar botu nedense kullanamıyorum silk.dll dosyası diye bişiy var loaderdan oyuna girerken hata veriyo tamam deyince oyun açlıyo ama F5 e bastığımda isrobot un seçeneklerle ilgili olan pencere açılmıyo yardım eden olursa sevinirim acaba ben mi bi yerde yanlış yapıyorum..... Confused Question Question

kardes f5 çıkmazki ztn home 'ye basman Lasım
M
mel1h___ ⭐ 19y
inş. Baya bi gider Bu SÜper kasıo Twisted Evil
D
dwil ⭐ 19y

beyler ben dün geceden beri kasıyorum extrabeer devammmm

botu yapan herkes deLi gibi kasıyor hacım extraokk
SS
oh bea sonunda girdim.Eed kasmaya dewam extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer
H
ben dün gece 81 sayfada bırakmıstım simdi 99 oldu hadi 100cü sayfayı ben yapcam Very Happy
M
med99 ⭐ 19y
valla ben yapamadım nerde yanlış anlamadım bunca zaman kullandım botu ilk defa böyle oldu ilk sayfadaki linkleri indirdim yanlz onların içinde silk.dll yoktu erselin verdiği silk.dll yi koydum ama olmuyor bir arkadaş demişti IP ban yemişsindir diye sanrm bendeki sorun bu Sad
SS
hadi dewam 100e as kaldı Arrow Arrow Arrow
A

kardes f5 çıkmazki ztn home 'ye basman Lasım

daha öncede kullandım ama bayağı önceydi guilddeki arkadaşlara sorunca onlar F5 dedi şimdi Home basarak denerim yardımın için sağol extraokk
H
hadii kader anııı Very Happy welcome 100 xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: