ark'Lar lütfen post kasmayaLım
2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]
· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 52 / 66
Yanıtlar
yokyokyok.. char seçince no response from server diyip atıyor. öff revbota dewam en güseli.. Confused
100. sayfayı açıpta nolcak ki kahvekeyfi
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
dün sabaha koydum sabah kalktımda hotanda beklıodu nedense Very Happy ama sımdı deli gibi kasıyo yehuuuuuuu 100. sayfayı ben acdım Very Happy
yokyokyok.. char seçince no response from server diyip atıyor. öff revbota dewam en güseli.. Confused
kardes bi yerde hata yapıyosundur iice baq beLki düseLir
kopkokpokpk
100 benim kahvekeyfi
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
hadi beyler 200 yapıoz Laughing
tüh yaw yetişemedik
100 olmuş Very Happy hoppppaa devam hedefimiz 200
100. sayfayı açıpta nolcak ki kahvekeyfi
bunu yaparken sende uğraşıon Wink
yhaa ne urasacam 100. sayfayı açtm dieLim nolcak
sitenin kraLımı oLuyon hehehe Mr. Green
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
100 benim kahvekeyfi
en yukarı bak bi Very Happy 100. sayfayı ben acdım heueueue Laughing popcorn popcorn
SS
ßa$K£NTL££
⭐ 18y
100 olmuş Very Happy hoppppaa devam hedefimiz 200
Shocked Shocked Confused Confused
"hadi beyler 200 yapıoz" muahahahha Mr. Green Mr. Green Mr. Green
bu arada herşeyi denedim 1.85 we 1.86 denedim sitedeki her silk.dll x33 bilmemneyi denedim we ilk kez çalıştıramadıım bi softmode görüyorum xD
ama önceki sayfalara bakınca adam akıllı kmsenin çalıştıramadığını gördüümden sorun yok ^_^ hepsi yarım yamalak Mr. Green
bu arada herşeyi denedim 1.85 we 1.86 denedim sitedeki her silk.dll x33 bilmemneyi denedim we ilk kez çalıştıramadıım bi softmode görüyorum xD
ama önceki sayfalara bakınca adam akıllı kmsenin çalıştıramadığını gördüümden sorun yok ^_^ hepsi yarım yamalak Mr. Green
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
Up UP Up Up deli gibi kasıyo ha Laughing
bu konu açıLdıından beri kasıLan post un haddi hesabı yoq hee Laughing
önüne geLen gerekLi gereksiz açıkLamaLarda buLunuyo
önüne geLen gerekLi gereksiz açıkLamaLarda buLunuyo
yaw aksam keske yapsaydım hemen gider die ugrasmadım ugrassaydım keske aksm bırakırdım smdı lwl up olurdumm ufff Evil or Very Mad
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
msj atmıcaktım ama böyle post kasmaya çalışmayın boşa, mod lar el atmasın Wink
eet dogru dion bilader kimse post kasmasın Laughing Laughing
botu kurarken sorun olusanlar yazsın onlara çözum bulalım
artık burada sadece dün açık olmayan arkadaşla sorunlarını bildirsin başka mesaj atılmasın çok post kasıldı headbang2ft9
A
ApoCaLyptiCa
⭐ 19y
ohh be botun kasması gibisi yokmuş kasmaya başladı 1 saat içinde Lvl atlarlar çok seri kasıyor Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap