Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme · Sayfa 50 / 66
Yanıtlar
SS

elbette akşam 30 dk içinde 60 sayfa oldu ne ilgiliyiz beleş bota hmm

uzun süredir böle bulunmadığı için doğal olarak böyle oluyor Twisted Evil

O zaman ne diyoruz???

Forever Beles Bot Vs Extraloob
extrabeer extrabeer extrabeer
G
ghostly ⭐ 19y
indiridm kulnamadan gümledi yaziklar olsun... Evil or Very Mad
D
dwil ⭐ 19y

Bir konuyu paylaşayım sizle.
Eğer tekte girerseniz sorun yok.Ama iki yada daha fazla deneyerek girerseniz direkt masaüstüne atıyor.Sabah girdim tekte, kastım DC yedim kasayım tekrar dedim aynı metod ama ikiden fazla tıkta girdim.Masaüstüne attı beni.

nodc programıyla 1den fazla deneyincede çalışıyor denedim

bu hatanın no dc prog. aLakası yoq bnce
Y
yagiz ⭐ 19y

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Sad Sad Sad Sad Sad Sad
beyler bot gumledi Sad

hyr sağlam

5 kere 2 pc den dneyince hata verince insna ole sanıyor:D salam calısıyor hlana daha srry arkadasalr ex sp kasmaya devam Very Happy popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
D
dwil ⭐ 19y

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Sad Sad Sad Sad Sad Sad
beyler bot gumledi Sad

hyr sağlam

5 kere 2 pc den dneyince hata verince insna ole sanıyor:D salam calısıyor hlana daha srry arkadasalr ex sp kasmaya devam Very Happy popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9

yhaaa nreye gümLedi aha simdi return çektim haLa baL gibi çalısıyor
Y
yagiz ⭐ 19y

Yaw ben söylüyorum patlarsa ben sölicem şimdilik kasmaya dvm popcorn

popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn popcorn kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi kahvekeyfi
car kasarken kahve içmekte zevkli oluyormus yaf Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
B
bluesurf ⭐ 19y
durunya calışan botu patLatıyonuz agzınızı hayırLı açın ne güzeL kasıo iste...
Y
yagiz ⭐ 19y
sof mod seni çok seviyorum 2 car birden kasmak kadar zevklisi yok 😄
😁 😁 😁 😁 😁
SS
eed ya bak ne guseL ersel patlamadı diyor.Bi de oyuna login olsam tam süpr olcak da işte popcorn
SS
hadi beyler 100e doru gidiyos Mr. Green
M
med99 ⭐ 19y
ersel verdiğin x33 ile denedim gene x33.dll not auto..... hatası aldım nerde sorun var anlamadım ya ilk sayfadaki loader çalışmıyormu sorun ondamı acaba bot 1.85 kurulu olan yeniden kurup deneym birde bakalm
K
kerpeli OP ⭐ 19y
_ErseL_ iyi post kastın bot sayesinde...
SS

Laughing Laughing Laughing Laughing
K
kerpeli OP ⭐ 19y

öyle düşünülüyorsa0 tmm cvp Crying or Very sad yazmıyorum artı kamacım sadece yardım etmekti herkese kolay gele extrabeer

şaka yaptık bea.. hemen de alınıyorsun.. Mr. Green
G
ghostly ⭐ 19y
allahim ya bot super gıcır gıcır ama ayni isro gibi first we backup skill basiyor sadece delirecegimM grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Evil or Very Mad
I
NOT: Bot gümlemedi ama, TP sırasında masaüstüne atabilir. Dikkat edin.
SS

öyle düşünülüyorsa0 tmm cvp Crying or Very sad yazmıyorum artı kamacım sadece yardım etmekti herkese kolay gele extrabeer

ya hopp.Dur gitme.Bakma sen ona bot patlarsa kim haber wercek?Kim yardım etcek gitme kal
Surprised
M
mel1h___ ⭐ 19y
OLdu arkadaşlar herkeze yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
_
_Ghost_ ⭐ 19y
@_ErseL_
Ben başıma geleni yazdım.1.85 kullanıyorum.Loderi çalıştırnca x33.dll hatası alıyorum tamam deyince açtı.Tek tıkta çalıştı.İki tıkta çalışmadı.Faydası olurmu bilmem ama paylaştım sizle.
SS

OLdu arkadaşlar herkeze yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

daha yenimi? Neyse hayırlı olsuın extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: