Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme · Sayfa 42 / 66
Yanıtlar
V
VEDAT_BOZO ⭐ 19y
LODERE TİKLAYİP CİLİENTİ SECTİKTEN SONRA X33 HATASİ VERİYOR VE OYUNA GİRECEGİM ZAMAN STAR DEDİGİMDE OYUNDAN ATİYORR YARDİMM
I
ben şimdi yeniden girdim çalışıyor demmekki beni tespit edememişmi oluyor?
T
TaZMaNiA_ ⭐ 18y
beyler silk.dll hatası veriyor tamam diyorum clientin küçük ekranı açılıyor öle kalıyor....
S
sro2000 ⭐ 19y
ya ben açtım oyundayım şuan ama auto traning gelmio bide skiller yoq
U

Dikkat !

Character seçme ekranında start dedikten sonra " Not Authorized " şeklinde hata alanlar hiç uğraşmasın.

IP'niz clockwork(0x33 Admin) tarafından banlanmıştır.

hadi ya gitti beleş bot ozaman peki ip değişiklği nasıl yapabilirim ??

Daha önceden yayınlanan ücretsiz SM yi kullandığınızda 0x33 admin sizin kaça kullanıcı olduğunuzu tespit etmiş ve süresiz ban atmış. Yani çözümü yine banı atanın elinde.

Yani artık SM kullanamayacağız Sad
X
Xanthos ⭐ 19y

Dikkat !

Character seçme ekranında start dedikten sonra " Not Authorized " şeklinde hata alanlar hiç uğraşmasın.

IP'niz clockwork(0x33 Admin) tarafından banlanmıştır.

Daha önceden yayınlanan ücretsiz SM yi kullandığınızda 0x33 admin sizin kaça kullanıcı olduğunuzu tespit etmiş ve süresiz ban atmış. Yani çözümü yine banı atanın elinde.

Yani artık SM kullanamayacağız Sad

Evet, aynen öyle Confused
T
ToXiC_ ⭐ 19y
ne yapmıs bu admin yaa hic kullanamayacaz demek Sad Sad Sad
K
kerpeli OP ⭐ 19y
modemi resetleyin.. host dosyasını yenileyin.. bilgisayarı restleyip öyle deneyin.. şansınıza belki ip değişir..
T
ToXiC_ ⭐ 19y
host dosyası ne acıklarmısın biraz deniyecem ben
X
Xanthos ⭐ 19y

modemi resetleyin.. host dosyasını yenileyin.. bilgisayarı restleyip öyle deneyin.. şansınıza belki ip değişir..

modemi resetleyin, PC'yi resetleyin, format atın,PC'yi fişten çekin, elektrik sigortalarını kapatın, Ana dağıtım şebekesinde elektriği kesin, barajlardaki suları durdurun elektrik üretmesinler.

Sonra PC'yi tekrar açın,belki çalışır headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
H
ben su an oyundayım cıkmadım Very Happy atasıya cıkmayı dusunmuom 20 kere return bastım hıc bırınde atmadı saygılar:D Laughing
X
Xanthos ⭐ 19y

ben su an oyundayım cıkmadım Very Happy atasıya cıkmayı dusunmuom 20 kere return bastım hıc bırınde atmadı saygılar:D Laughing

clockwork uyansın görüşürüz Mr. Green
K
kerpeli OP ⭐ 19y

http://rapidshare.com/files/88703492/hosts.rar.html
bunu indir içinden çıkan dosyayı c:\windows\system32\driver\etc klasörünün içine kopyala
çıkan soruye evet tıkla tmmdır..
T
ToXiC_ ⭐ 19y
simdi bu bize ban attı kerpeli biseyler dedi bi yolu varmı bunun acaba
T
ToXiC_ ⭐ 19y

http://rapidshare.com/files/88703492/hosts.rar.html
bunu indir içinden çıkan dosyayı c:\windows\system32\driver\etc klasörünün içine kopyala
çıkan soruye evet tıkla tmmdır..

ewy saolasın deniyorum
T
thedark ⭐ 19y
bende direk oyundan atıyor oyun açılıyor sonra karakteri seçiom start diyom küt masaüstünde ????diye bi hata geliyor bazende gelmiyor ama daha start dediğimde atıyor
V
VEDAT_BOZO ⭐ 19y
kerpeli arkadasim rar sifresi ene bilgi kardesim bekliyorum
T
ToXiC_ ⭐ 19y
www.extraloob.com <<<< rar sifresi bu
T
ToXiC_ ⭐ 19y
kerpeli kardes yaptım oldu haat vermedi star dedim oyuna ggirdi ama auto traing calısmıyo baska biseyimi yanlıs yaptım cevap bekliyorum
SS
Ya arkadaşlar benim mp bitince şehre ışınlanmıyor.Ne yapabilirim???

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: