Icerige atla
Extraloob

2 Şubat-3 Şubat Softmode [Çalışıyor]

· 1.3K Yanıt · 67K görüntüleme · Sayfa 43 / 66
Yanıtlar
K
kerpeli OP ⭐ 19y

Ya arkadaşlar benim mp bitince şehre ışınlanmıyor.Ne yapabilirim???

protection sekmesine iyi bak.. back town when no mp yazan yeri işaretle
V
VEDAT_BOZO ⭐ 19y
0x33 dosyasi [the file silkroad/bot/silk.dll could not be found. pşease install the files to the corect folder and try again. the program will continue, but may not work correctly] diye bir hata veriyor ingilizcem yok bu hata ne ve nasil yapa bilirim yardimci olursaniz cok sevinirim bekliyorum
Z

modemi resetleyin.. host dosyasını yenileyin.. bilgisayarı restleyip öyle deneyin.. şansınıza belki ip değişir..

modemi resetleyin, PC'yi resetleyin, format atın,PC'yi fişten çekin, elektrik sigortalarını kapatın, Ana dağıtım şebekesinde elektriği kesin, barajlardaki suları durdurun elektrik üretmesinler.

Sonra PC'yi tekrar açın,belki çalışır headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9

ya ben o banlayan adamın... aaa yaw çalışan sm varken yine rev bota kaldıkya içime oturdu bea Crying or Very sad ama ddklerının hepsını yaptım.sigortaya kadar.ama hala çalışmıo.kafayı yıcem ya Mad
K
kerpeli OP ⭐ 19y

0x33 dosyasi [the file silkroad/bot/silk.dll could not be found. pşease install the files to the corect folder and try again. the program will continue, but may not work correctly] diye bir hata veriyor ingilizcem yok bu hata ne ve nasil yapa bilirim yardimci olursaniz cok sevinirim bekliyorum

srobot 1.85 indir ve kur onunla çalışıyor 1.sayfada mevcut..
M
Mr.LoNeLy ⭐ 19y
ya tam start diom oyundan atıyo ya nedenini bilen warmı ?
T
ToXiC_ ⭐ 19y
kerpeli olmuyor nasıl ban atmıssa bu serefsiz admin host da denedim modeme restde attım olmuyo gine aynı hata kurtulmanın bi yoluyokmu aynı sey sende niye olmuyo sende denemedinmi bugün o sm yi
H
hadi iyi geceler beyler Laughing hala oyundayım sabaha koycam atmassa süper olur hadi hayırlı trasla r:D
K
kerpeli OP ⭐ 19y

kerpeli olmuyor nasıl ban atmıssa bu serefsiz admin host da denedim modeme restde attım olmuyo gine aynı hata kurtulmanın bi yoluyokmu aynı sey sende niye olmuyo sende denemedinmi bugün o sm yi

ip ban olayı daha önceki bir tarihte yapılmış.. kimi yakaladıysa onları banlamış.. ben şanslıyım herhalde.. ayrıca 2 gündür sm yi ben yayınlıyorum zaten..
Y
yagiz ⭐ 19y

hadi iyi geceler beyler Laughing hala oyundayım sabaha koycam atmassa süper olur hadi hayırlı trasla r:D

kardesim tarası yapamayanalr olsu nbende sabahcıyım calısıyor saolasın Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer popcorn popcorn popcorn extrabeer extrabeer extrabeer hmm hmm hmm hmm
T
ToXiC_ ⭐ 19y
ben hic sm kullanamayacam demi
Z

ben hic sm kullanamayacam demi

bende dahılım bu gruba Sad kötü bi durum
V
V£N0M ⭐ 19y
ya bu clockwork nası bi herif hep online uyumazmı bu
T
ToXiC_ ⭐ 19y

ya bu clockwork nası bi herif hep online uyumazmı bu

bu adamın ofline oldugu zaman bizim smler calısacakmı ??
V
V£N0M ⭐ 19y
çalışmıcak ama daha çok kişi banlayamıcak Mr. Green
V
V£N0M ⭐ 19y
bende o hata çıkmıyo ama graphic card update hatası çıkıyo ?????? yani
T
ToXiC_ ⭐ 19y
bunun hic bir yolu yokmu ıd falan degistiremezmiyiz
V
V£N0M ⭐ 19y
sanyok kardeşim clockwork bela adam o kaldırmadan ban'ı a beleş sm haram Very Happy gerçi bende giremiyorum
I
clockwork online oldu mu son 1 -2 saat içersinde
R
bende auto traning aktif deil
T
ToXiC_ ⭐ 19y
calısıyomuydu senin bot

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: