D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #1 1. Plus2. PlusBugun 2. side bitiyor 3. yolda 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K KissBerry ⭐ 17y 16 yil once #2 daha öncede söylemiştim forumun ilk 110'u diye hayırlı olsun 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ridooo28 ⭐ 18y 16 yil once #3 hayırlı olsun hadi bakalım gözümüz sende 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 16 yil once #4 İnşallah bir an önce 110 lwl olursun.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Darknes08 ⭐ 18y 16 yil once #5 😊 hayırlı olsun başarıların devamını diliyoruz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sweet ⭐ 18y 16 yil once #6 Hayirli olsn canım tam yol devam süper gidiyorsun 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once #7 Sık dişini az kaldı... nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #8 saolun az kaldi biticek artik su cile kas kas nereye kadar 110 a kadar heh 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #9 wallahi helal olsun kuzum tebrikler diyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #10 saolun darisi sizin basiniza bi nova dusmedi ama ptme 11 tane dustu bana hec gelmedi :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sw33Ty ⭐ 17y 16 yil once #11 tebrikler bard ın galiba cleric e dönmüşsün cleric kaç lv de suan? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #12 109 ff recovry bless orbit max str int mag pyh acik deyil onlar lazim deyil zaten bana :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yekta1243 ⭐ 17y 16 yil once #13 Süpersin. 🙏 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gorkem8181 ⭐ 16y 16 yil once #14 helal olsun duzcelı :)) hemserımsın adamsın car barddı clerıce cevırmısın galıba? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 OP ⭐ 17y 16 yil once #15 saolun evet charımı clerice çevirdim çevirmemin sebebi bardda defans yok saglam olabilmek için cleric oldum . . . ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil