Icerige atla
Extraloob

Recep İvedik 2 'nin Çekimleri Bitti. 13 şubatta sinemalarda.

· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme
F
F10diP| OP ⭐ 19y

Tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi unvanını taşıyan "Recep İvedik''in ikinci filminin çekimleri tamamlandı.

Alınan bilgiye göre, bu yıl gösterime girenler arasında en yüksek izleyici rekorunu 31 hafta gösterimde kalarak toplam 4 milyon 301 bin 641 izleyici ile elde eden ''Recep İvedik'' adlı yapımın ikinci filminin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi.

Senaryosunu Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne ve Togan Gökbakar'ın yazdığı, yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği filmi, Togan Gökbakar yönetti. Recep İvedik'in tek akrabası babaannesi ile yaşadıklarını anlatan filmde, başrol oyuncusu Şahan Gökbakar'ın (Recep İvedik) babaannesi rolünü, Gülsen Özbakan canlandıracak.

Film, 13 Şubata vizyona girecek.
Fragman için tıklayın
15 Yanıt
Q
Quensis ⭐ 19y
Bence ilkinden de güzel bir film olacak sabırsızlanıyorum. 🤤
C
carwen ⭐ 18y

+1907 🍺
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
izlememiştim perşembe günü tv'de yayınlanacak o vakit izleyip notumu vereceğim ama fragmanlar ve vtr'lerden anladığım cici bir film olmuş 2 ile umarım karizmasını kaybetmez.
M
Meddah ⭐ 18y
merakla bekliyoruz. ☕
C
ChosenOne ⭐ 18y
Sabırsızlıkla bekliyorum. 🤤
S
SnowFlake ⭐ 18y
İlk filmin galasında hababam sınıfı gibi seri halinde düşünüyorum dediğinde abartıyor diye yorumlamıştım ama umarım yapar 🎅
Fragman süppo çıksın da en kısa zamanda izlemeye çalışıcam 🤤
Evcil hayvan aranıyor.Benden olur mu acaba? Yok yok, hayvanım ama evcil değilim.

😁
F
F10diP| OP ⭐ 19y

Evcil hayvan aranıyor.Benden olur mu acaba? Yok yok, hayvanım ama evcil değilim.

😁

ihihihihihhh o kopardı beni yaf 😜 😜
Z
Zeratul ⭐ 18y
fragman cıktı bu sabah tv de gördüm 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

😁

ihihihihihhh o kopardı beni yaf 😜 :P

evdekilere izlettigimde pederin lafı aynen şu:D lan eşşek sıpası cıktıgı gibi filme götürcen bizi ona göre paranı biriktir hep bizden para cıkmasın dedi annem saolsun yine el altından beni görücek:D:D
S
uçağa vuruyo ya devam et diyo

zuhahaha 😁 😁 😁 😁 😁 😈

bide fal bakarken sana kabaran bişey var 😈 😈 😈 😈
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Hehe fragmana göre 1ncisinden daha komik olucak 😈
R
Romeo. ⭐ 19y
C
CaN_KsK ⭐ 19y