Icerige atla
Extraloob

Recep İvedik

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
H
Hi-Axi-Shey OP ⭐ 18y

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008
Yönetmen : Togan Gökbakar
Senaryo : Serkan Altuniğne , Şahan Gökbakar
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Hakan Bilgin , Şahan Gökbakar , Fatma Toptaş , Tuluğ Çizgen , İsmail Hakkı Taslak
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder.

Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder.

Tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek...
16 Yanıt
D
dj_volki ⭐ 19y
rock'n coke gibisin çadır gurmak istiyom:D
3
3nToX ⭐ 19y
gişe rekorları kırcak
B
BøBa ⭐ 19y
Gonusma leyn!!
Salih abi Bbana bi yolluq yap Twisted Evil
P
Presence ⭐ 19y
iii oldu bu filme gitmeden önce bi fikir sahibi olduk
P
passion ⭐ 19y
Bilgin için sağolda kususra bakma okuyamam şimdi bunu zor gelio Mr. Green zaten gitcez görürüz Laughing
Açın şu camı mamı bu ne yaww apuç arası kokuyo burası yaw popcorn
L
Liu ⭐ 19y
ya ben anlamadığım neyi düğü belirsiz filmler gire rekorları kırarken bu bi askerin başından geçen savaş filmleri gibi filmler nye bu kadar rekor kıramıyorlar anlamam şimdi çıksın film ben gitmiycem Idea
C
Caprice ⭐ 19y

Bilgin için sağolda kususra bakma okuyamam şimdi bunu zor gelio Mr. Green zaten gitcez görürüz Laughing
Açın şu camı mamı bu ne yaww apuç arası kokuyo burası yaw popcorn

apuç değil apış arası..
Q
Quensis ⭐ 19y
biletleri şimdiden aldım hazır gidiyoruz

memen goluma deydi ya panak oldum birazz Mr. Green
H
hitful ⭐ 19y
Kapı Benim Kapım..Sorun yok Very Happy
T
Kahretsin bugun ilk gun oldugunu unuttum ama inş. en yakın zmnda gidiyommmmm
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Kahretsin bugun ilk gun oldugunu unuttum ama inş. en yakın zmnda gidiyommmmm

nasıL unutursunnn Mr. Green Mr. Green
[ek #12654]
T
oldu bi hata kafa kalmadıkı Confused anlatmayında tadı kaçmasın
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Süper bişi Yaaa Twisted Evil

EN yakın zamanda Recep İvdeik Fun Clup kuralım Twisted Evil
P
Presence ⭐ 19y

ya ben anlamadığım neyi düğü belirsiz filmler gire rekorları kırarken bu bi askerin başından geçen savaş filmleri gibi filmler nye bu kadar rekor kıramıyorlar anlamam şimdi çıksın film ben gitmiycem Idea

zaten ayda yılda bi ere gidioruz ondada gülelim deilmi
|
|O²| ⭐ 19y
Bizim arklar gitmiş. Sabahın göründe 7 de bilet almaya gitmişler mahşer kalabalıgı gibi diyolardı Very Happy ben de bildigim için gitmedim. ilerleyen günlerde gidicem. Twisted Evil Bana bi yolluq yapsınlar öyle Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: