Arkadaşlar bn çok araştırdım ve 2 buıld arasında kaldım yan skill clerick olcak 2 handed ve warlock
Bn pvp yi seviyorum o yüzden wizz i eledim kendimce
Xbow char kastım 90a kadar güzel ama pvp de hep arkadan vuran gibi oluo ya o seni tek atıo yada sen onu anca full sosun olcan.
Dagger hiç bana göre deil
1 handed az vuruo dual axe i sevmiyorum
ch charlardan bi bowu severim şuan 96lv var 😆
Ama artık yeni server yeni serüven istiyorum ve pvp Charı istiyorum
2-3 kişiye kafa tutmak istiyorum warlock a pvp kralı diyorlar ama 2 handed da güsel 😕
sp sıkıntısı yok ong farm yapılacak 💃
evet size danışmak istedim
Şimdiden Herkese Teşekkürler 👍
2 Handed Sword Mu? WaRLocK mu?
· 17 Yanıt · 6.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Sen tam bir tank arıyorsun oda Eu diyorsan Warrior+Cleric ama benim tavsiyem Chine Cold+Fire+Blader
Artık ch ile eu arasında dağlar oldu 2 handed blader dan daha iyi vuruor bnce ama galiba kararımı verdim bi 2 handed açıp 300-400 k sp ya kadar ong farm ondan sonra full taxi
Artık ch ile eu arasında dağlar oldu 2 handed blader dan daha iyi vuruor bnce ama galiba kararımı verdim bi 2 handed açıp 300-400 k sp ya kadar ong farm ondan sonra full taxi
Onglarda 1,5m aşağı çıkarsan ilerde çok sıkıntı çekersin bence birazdaha sabır.
bn hesapladım şimdi 1 den 110 e 0 gapla 500k öle bsp oluo bu bana öle böle gelcek 😄
2 handed cleric de 900k sp istiyor bn 400-500k sp yaparsam istediğim buılde max bi şekilde gidebilirim 😄 bu far işi böle olmuo mu bn mi yanlış biliyorum :S
2 handed cleric de 900k sp istiyor bn 400-500k sp yaparsam istediğim buılde max bi şekilde gidebilirim 😄 bu far işi böle olmuo mu bn mi yanlış biliyorum :S
bide 1.5m 2-3 ayımı alır bn okadar sabredemem çatlarım 😜 500k yeterli diye düşünüyorum 😕
bide 1.5m 2-3 ayımı alır bn okadar sabredemem çatlarım 😜 500k yeterli diye düşünüyorum 😕
Neyle hesapladın 110 lvl için 900 k sp yi.
E
explosionseffect
⭐ 17y
900k kasarken kastıgın spnin çıkarılmıs halidir bence 😊 Az sp ile yapıcaksın ya 1h yada 2h olarak secimini yap bence
sahsen ben 1,2m kastım ve 1h acıyorum itemler sağlam olduktan sonra 1h da yatırır diye dunuyorum
Seçim sana kalmıs tabi 😊
sahsen ben 1,2m kastım ve 1h acıyorum itemler sağlam olduktan sonra 1h da yatırır diye dunuyorum
Seçim sana kalmıs tabi 😊
Aslında doru sölüyorsun hem ong farm kaçmıyor ya 😄 ikisinide açıyım en azından bowculara vs.
1 handed ı kullanırım cevaplarınız için saolun
1 handed ı kullanırım cevaplarınız için saolun
eğer yazdığın gibi 4-5 kişiye kafa tutmak istiyorsan warlock-cleric (tek skillle 4 kişiyide kitlersin:D) aç ama kasması ve farmı zordur bilgin olsun...
Bn bi soru daha sorcam Arkiler karar verdim warriror um ama düşündüm ki two handed deilde
bi server kralı olmak istiyorum 😄 onun için dual axe, one hunded , two hunded yapılandırmasına karar verdim yanında cleric hesapladım kaç sp diye ve acı gerçek 2.5m sp istiyor! 500k geliyor saten havadan ( 1-110lv arası ) bn tam 2m sp kasmam lasım ve silk yok wizz çar yok + arki yok 😄 bnde gittim 100m gold aldım ( saolsun extraloodan o reklam sayesinde tanıştım bu olayla
şuan farma başladım skill lv 0 da 16lv yı 10k sp var 95m kaldı 😄 bnde korktum 1 günde 5m yedim bn başarabilecekmiyim acaba bu 2m sp yi :SS
bi server kralı olmak istiyorum 😄 onun için dual axe, one hunded , two hunded yapılandırmasına karar verdim yanında cleric hesapladım kaç sp diye ve acı gerçek 2.5m sp istiyor! 500k geliyor saten havadan ( 1-110lv arası ) bn tam 2m sp kasmam lasım ve silk yok wizz çar yok + arki yok 😄 bnde gittim 100m gold aldım ( saolsun extraloodan o reklam sayesinde tanıştım bu olayla
şuan farma başladım skill lv 0 da 16lv yı 10k sp var 95m kaldı 😄 bnde korktum 1 günde 5m yedim bn başarabilecekmiyim acaba bu 2m sp yi :SS
6 gapTa lvl gidicen anca öyle yetiyo hesaplattım uzunda sürdü bak sırf snn için 😄
işte bn direk ong farm yapıp 0 gapla gitmek istiyom şuan 22k sp oldu 😄 günde 10k iyimi sizce ?
berbat diyebilirim ayda 300k yapıyor ki sen 2m kasacaksın... 6 ay sonra biter farmın 😄 daha bunun lwl i war tabi ^^
110k sp oldu farm şuan çok kötü gidiyor 😄 anca 3-4 ayda biter sanırım 😄
Warlock/Cleric 👍 Eğer alchemy ile aran iyiyse cidden çok iyi bir char. Sabır gerektirir. Ama pvpde çok iyi. Full int veya 7:1 hybrid tercih edebilirsin. Protector olarak Light Armor giyersin. FF olunca o char tadından yenmez. 👍
pvp istiyorsan warrior. 2handed ya da 1handed değil. Sadece warrior. Herşey açık olacak. Yan skil de cleric. Çok zevkli pvp yapabilirsin bu buildle, ama yapması zordur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap