Laughing 1 H Sword * Cleric mi ? warlock mu ? buna güsel bir cevap verebilicek yada iyi bir rehbere yönlendirebilecek biri olursa çok sevinirim 😊 hangi cleric yada warlock skillerini açmalıyım ??
1 H Sword'a Yan Skill olarak Cleric mi ? warlock mu ?
· 7 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
I
iwontcry4u
⭐ 19y
CLeric
T
TripMaster
⭐ 19y
1h acıp ne yapıcan ya :s 2h ac yanınada bard yada cleric acabilirsin.bard acarsan hızlı kasarsın.cleric acarsan daha dayanıklı olursun sitede bir sürü bilgi var detaylara bakabilirsin..
Arkadaşlar Eu bölümnde bu tarz konular ile ilgili çeşitli bilgiler verilmiş.Bakınız warrior için önerilern 3 yan skill vardır:
1)Cleric : Kendini bufflar - Savunma gücü kazandırır - Statuslere karsı immune system kazandırır.
2)Bard : Hızlı koşma - Noise ile yaratıklar arasında piknik yapma - Tambour skili
3)Warlock : Rakibin savunmasını azaltır - stun ve kan çalma gibi çeşitli büyü özellikleri
Her skilin kendine ait özellikleri var senin yapman gereken birini seçip 80 e kadar maxlaman olay bu.
1)Cleric : Kendini bufflar - Savunma gücü kazandırır - Statuslere karsı immune system kazandırır.
2)Bard : Hızlı koşma - Noise ile yaratıklar arasında piknik yapma - Tambour skili
3)Warlock : Rakibin savunmasını azaltır - stun ve kan çalma gibi çeşitli büyü özellikleri
Her skilin kendine ait özellikleri var senin yapman gereken birini seçip 80 e kadar maxlaman olay bu.
beyler peki clerick te hangi skiller basılıp silah değiştiği zaman gitmez ..??
Warlock tabi PvP de başarılı olmak istiyorsan
ama ben hızlı kasacam dersen Bard extraokk
ama ben hızlı kasacam dersen Bard extraokk
Bu konu 50 kere tartısıldı brz bakın lütfen!Bard olma,noise kullanmana pek gerek yok,hemde hızlı koşma için drug var.Warlock stautye sokar idir istiosan aç.Ama ben tank olucam diosan,en babası cleric.Bufflarla birlikte,skin skilleri hariç.Bi glavie sana 2400fazla vurumaz.Tabi bu ancak 45 sn gider.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap