Advance OP ⭐ 18y 17 yil once #1 kötü olmuş demeyin daha 2 günlük Ps ile uğraşıyorum ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #2 kötü olmuş demeyin dediğine göre mecburen iyi olmuş 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Agilla ⭐ 18y 17 yil once #3 cümle devrik olmuş bence banner güzel 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance OP ⭐ 18y 17 yil once #4 kötü olmuş demeyin dediğine göre mecburen iyi olmuş 😆kötüyse kötü de ne yapalım elimizden daha bu kadar geliyor 😢 ama ilerde daha güzelleride gelecek inşallah 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unreminical ⭐ 18y 16 yil once #5 Güzel bence. 2 günlük ps ise harika. İki günlük ps kullanırken daha gradient tool ne? onu bile bilmiyordum. Boş sayfa açıp karalıyordum 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Caprice ⭐ 19y 16 yil once #6 Daha 2.günde overlay vs.bunları çözdüysen çok iyi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil