evet arkadaşlar bugün üyelik açıkken aldığım 16 tane sbot accountu real paraya satıyorum. İzmir içi elden olabilir. ilk acc leri ver sonra parayı yatırayım gibi tekliflerle gelmeyiniz lütfen. aklımda bir fiyat yok tekliflere bakacağım 🍺
16 tane sbot account satılıktır..
· 15 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
S
sagopakajmer54
⭐ 17y
üyelikler 1 ay yüklümü ? haftasonu 50 liraya alabilirim yüklüyse
üyelikler 1 ay yüklümü ? haftasonu 50 liraya alabilirim yüklüyse
üyeliklerin hepsi new customer. ama firebug eklentisi ile purchase seçeneğini ortaya çıkarıp üyelikleri old customer e çevirebiliyorsunuz. paypalınız varsa kolayca yapılabilir işlem. ayrıca gamebayi.com da bu hizmeti veriyor.
K
KuTuKoLaCI
⭐ 16y
Anlaşılan Bugün Alımları Açmışlar Voleyi Vuran Vurmuş Gibi 😊 Hayırlı İşler Ramazan...
Anlaşılan Bugün Alımları Açmışlar Voleyi Vuran Vurmuş Gibi 😊 Hayırlı İşler Ramazan...
sağolasın Uğur. üşenmesem daha fazla alacaktım ama bu kadarda acc da işimizi görür 😄
peki acc lerler hiç login olmayı denedinmi?
Çünkü acc lerin mail activasyonu war, eğer sallama mail girdiysen boşa gitti bnm 8 tane mailli, 25 tane mailsiz (mailsizler yandı tabi)
Çünkü acc lerin mail activasyonu war, eğer sallama mail girdiysen boşa gitti bnm 8 tane mailli, 25 tane mailsiz (mailsizler yandı tabi)
peki acc lerler hiç login olmayı denedinmi?
üyelik alındığı anda hepsine teker teker aktivasyon yaptım. ve 16 taneside login oluyor 😊 bi problem yok
/up. botların forum acc ile bot acc leri farklıdır. dileyen sorunsuzca başkasına kiralayabilir..
/up. botların forum acc ile bot acc leri farklıdır. dileyen sorunsuzca başkasına kiralayabilir..
A
asyapbro16
⭐ 15y
1 tane s bot lazım verebilrmisin herkez almıs alamadım bilmiodm acılacaqını yardm edermısın carımı kasıcam lütfen tek umudumsn vericek gibi olursan ki lütfen ver 05397849771 1 tane rica ediyorm
almak istiyorum msj cek ? 0532 350 35 18 .. ararım ben .. 3-4 tane alıcam..
almak istiyorum msj cek ? 0532 350 35 18 .. ararım ben .. 3-4 tane alıcam..
accountlar satıldı..
tamam saol..
A
appnecla222
⭐ 16y
kardeşim 16 taneye petrada 110 lvl WİZARD/CLERİC FF full int 2 dresi 1 devili 1 peti +5 setli Char Verebilirim. ilgilenirsen mailto:[email protected]
Tamamı satılmadıysa hemen alabilirm 1 tanesini
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap