Icerige atla
Extraloob

14 Adet aktive edilmiş SBOT acc sadece 35 TL!!

· 8 Yanıt · 1.5K görüntüleme
A
akherons OP ⭐ 15y
Forum ve Sbot ID'leri birbirinden farklı olan, mail aktivasyonları yapılmış 14 sbot account'umu 35TL'ye satıyorum.
-Nasıl ödeme yapacağım?

Ödeme ptt üzerinden isim soyisime havale olarak gönderilecektir..

Ciddi alıcılar ö.m yoluyla iletişime geçebilir.. 👍
8 Yanıt
A
akherons OP ⭐ 15y
/ up
W
Warrison ⭐ 15y
Dur bakalım doğru anlamışmıyım.

Herhangi bir serverda (oynadığın server) acilen 1 bil e ihtiyacın var. Sende nerden acilen 1 bil i bulabilirim derken, aklına sbot piyasası geliyor ve hemen konu açıp acilen bu olaya kanan bir şapşal bularak 1 bil i bulmak istiyorsun. Yoksa çok mu zenginsin 14 sbotun aktive parasını verip 35 liraya satıyorsun.
A
akherons OP ⭐ 15y

Herhangi bir serverda (oynadığın server) acilen 1 bil e ihtiyacın var. Sende nerden acilen 1 bil i bulabilirim derken, aklına sbot piyasası geliyor ve hemen konu açıp acilen bu olaya kanan bir şapşal bularak 1 bil i bulmak istiyorsun. Yoksa çok mu zenginsin 14 sbotun aktive parasını verip 35 liraya satıyorsun.

gold sıkıntım yok çok şükür 😁

Online oyun keyi almak için paraya ihtiyacım var acilen onun için satıyorum. Aktive edilmiş derken old customer değil, mail aktivasyonlarının yapıldığını kastettim.
W
Warrison ⭐ 15y

Online oyun keyi almak için paraya ihtiyacım var acilen onun için satıyorum. Aktive edilmiş derken old customer değil, mail aktivasyonlarının yapıldığını kastettim.

o zaman mail aktivasyonu yazsana konuya^^, bende ayrı ayrı hepsi aktive edilmiş sandım, ki aktive parasıda tuzak olunca, tek tek new-old + 1 ay uzatması yaptın zannettim 😁
A
akherons OP ⭐ 15y

o zaman mail aktivasyonu yazsana konuya^^, bende ayrı ayrı hepsi aktive edilmiş sandım, ki aktive parasıda tuzak olunca, tek tek new-old + 1 ay uzatması yaptın zannettim 😁

tamam düzelttim sağol uyardığın için 😁
A
akherons OP ⭐ 15y
/up
A
akherons OP ⭐ 15y
/up

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: