Icerige atla
Extraloob

120 Fire-cold-Bicheon Pure INT S/S Yapılandırma Rehberi

· 10 Yanıt · 9.2K görüntüleme Sabitlenen
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y

Harcanan Skill Point Miktarı
5,850.439

Bicheon
Spoiler
Burda 2 seri dışında hepsi çok önemli sadece Cut blade serisi ve sword dance serisi önemli değil size pek yarar sağlamaz
Phy Defans ve Block Rate veren kalkan buffları mutlaka lazım str ile pvp yaparken phy defans ınt ile pvp yaparken block rate basarsınız sizi korur

Fire
Spoiler
El yakması tabiki fire olacak lightning olmadığı için el yakma ve nukelerle aradaki açığı çok fazla olmasada kapatabilirsiniz
Fire açmanın size yararı Int çarlara karşı daha dayanıklı olacaksınız phy damage artacak buda azda olsa critik vuruşu etkiliyecek ınt çarda critin ne işi var demeyin 120'ye kadar her lvlde kendi str veriyor ve itemlerinizde blue'da eksik etmediğinizde hatrı sayılır critler vurabiliyor çar

Cold
Spoiler
Cold el yakması ve nukeleri sizin işinize yaramıcaktır çünkü damageyi çok düşüyor karşınızdakini yatıramazsınız sadece guard of ice serisi-snow shield-cold armor(passive) serileri sizin işinize yarıyacaktır

Dress Öneri
Spoiler
- Resim Silinmiş.

10 Yanıt
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Dress 3 ıgnore bi damage %5 olsa nasıl olur pek s s kullanmam ama wizz de baya işe yarıyor 😄
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y
Dress 3 ıgnore bi damage %5 olsa nasıl olur pek s s kullanmam ama wizz de baya işe yarıyor :D

o dediğin uniqte ve kasılmada işe yarıyor onuda eklerim not olarak 😘
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Dress 3 ıgnore bi damage %5 olsa nasıl olur pek s s kullanmam ama wizz de baya işe yarıyor :D

o dediğin uniqte ve kasılmada işe yarıyor onuda eklerim not olarak 😘

Genelde bende onları yapıyorum makara:
S
sergin ⭐ 15y
dres te 3 str bi damage%5 olsa nasıl olur güzel paylaşım benm charın aynısı
S
sergin ⭐ 15y
pvp de yani
Z
Zippy ⭐ 15y

Pure int chara 3 str'nin hiçbir getirisi olmaz.Dress'e yazık olur
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y

Pure int chara 3 str'nin hiçbir getirisi olmaz.Dress'e yazık olur

Kesinlikle katılıyorum onun yerine ınt olunca birazda olsa mag balance'a etki ediyor 🎭
X
Xperyon ⭐ 15y
Dresslerdeki statların int yada str olsun fazla bir getirisi olmuyor malesef ama bir sıralama yapıcak olsaydım şu şekilde olurdu;

Damage
Parry
HP Recovery
İnt
Z
Zippy ⭐ 15y
Dresslerdeki statların int yada str olsun fazla bir getirisi olmuyor malesef ama bir sıralama yapıcak olsaydım şu şekilde olurdu;

Damage
Parry
HP Recovery
İnt

Parry olabilir ama hp recovery "healing cycle yada orbit'de" işe yarıyor mu ona hiç dikkat etmedim eğer işliyorsada eu charlara yarar daha çok.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: