Belki biraz sıkıldınız ama ne yapayım.Olayların dısında kalmak hosuma gitmiyor.. kesmeden edemiyorum Laughing Very Happy Very Happy
-Resim Silinmiş.[/
12. MFC Killed Lord Yarkan
· 14 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
tbriklr
sana bişi sormak istiyorum bende cold bow kasıyorum str
pvpler nası gidio
pvpler nası gidio
tekrar ve tekrar ve tekrar tebrikler Very Happy
tbriklr
pvpler nası gidio
Tskkler .
Bana göre yeni Europa Clientinden sonra en elverişli popüler char Strlerin içinde Bow oldu.Birçok blader ve glaiver bowa dönmeye çalısıyor...
O yüzden str bow açman ii olmus .Ben Fire/Bow um ama cold bow da fena olmaz...Pvp cold bowla biraz daha etkili olabilirsin ama .Yüksek lvllerde coldun etkiisi çok olmuyor..Yüzükler coldun dondurma ve yavaslatma etkisini azaltıyor.O yüzden el yakmanı ii seçmeni önerirrim.Ayrıca eger Armor veya pro setle pvp yapmaya gidersen intçilere karsı pek de sansın olmaz..
tekrar ve tekrar ve tekrar tebrikler Very Happy
tekrar tekrar tekrar tskler Very Happy
bazılarında % 20 damage arttıran scrol kullanmıssın detective
tebrıkler.. extraokk
sen benı orda yakalayamadan ben senın sayını baska yerde yakalıcam Very Happy
tebrıkler.. extraokk
Tebrıkler ama olmuyor ya yarkanla kasıyon hep bıraz shamanlarda fılan kas Very Happy
la elindeki artı kaç gene artı bastın yoksa
tebrıkler.. extraokk
Server senin bıraktığın gibi bos değil artık .Herkesin itemleri kuvvetlendi.2 kişi kesmeye çalısıyoruz burda Benimde elime sun +6 bow verseler ben de gerek duymam damage scrolla Very Happy
İnş diyorum ama sıkıştırma da bi yere kadar .Bi noktadan sonra takılıp kalırsın haberin olsun 😊
Tebrıkler ama olmuyor ya yarkanla kasıyon hep bıraz shamanlarda fılan kas Very Happy
Tskler... Tamam bi ara shamanlarda kastığımın fotosunuda koyarım Very Happy
tebrıkler.. extraokk
Server senin bıraktığın gibi bos değil artık .Herkesin itemleri kuvvetlendi.2 kişi kesmeye çalısıyoruz burda Benimde elime sun +6 bow verseler ben de gerek duymam damage scrolla Very Happy
İnş diyorum ama sıkıştırma da bi yere kadar .Bi noktadan sonra takılıp kalırsın haberin olsun :)
orda sıkıstırma bıttıgınde takıldım mı Twisted Evil
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
orda str idin
Yine farmsız bi 80 mi yapıyorsun .Sıkıştırınca int charla kesersin ama orta yerde çıkarsa seri bozulur...
Yine farmsız bi 80 mi yapıyorsun .Sıkıştırınca int charla kesersin ama orta yerde çıkarsa seri bozulur...
Takmayın kafanıza 15 gun e farmımda bıtıyor Twisted Evil
Yine bi yolunu bulup keserım ( büyük bi aksilik olmazsa ) Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap