12 Dg Silahlar
· 31 Yanıt · 9.7K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
şu oyun bi açılsada nasıl olacak bi görsek ^^ videoda süper duruyo itemler
Tek kelime ile mükemmel bu uptade ile geldimi bunlar sımdı ?
Tek kelime ile mükemmel bu uptade ile geldimi bunlar sımdı ?
Evet.
ama sılk karsılıgında cevrılmesı buda joymaxın ne kadar para göz oldugunu kanıtlar bence eskısı gıbı yerden cıksa daha guzel olurdu
silk karşılığı çevrilmeyecek diye biliyorum, moblardan düşen bir item vasıtasıyla cevirilecek şans lı olmak isteyen silk item ile deneyecek
beyler gelceği kesin değil bu update ile sadece görücüye çıkıyor diye biliyorum
En güzel staff la spear bence ^^ 2h ve bow da fena değil ama bow tabela ışığı gibi olmuş bu ne 😄
Tesekkürler 😊
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Teşekkürler 😘 [horny21
beyler gelceği kesin değil bu update ile sadece görücüye çıkıyor diye biliyorum
Sizi kandırmışlar 😁
lvl sınırı ile ilgili bir açıklama yaptılar mı
M
mertkaan32
⭐ 19y
ama sılk karsılıgında cevrılmesı buda joymaxın ne kadar para göz oldugunu kanıtlar bence eskısı gıbı yerden cıksa daha guzel olurdu
👍
Mobdanda düşcek silklede olcak silkle %100 mobdan garantili degil
Çok güzel olanlar var staff gibi..
Çok kötü olanlar var 2h , bow gibi..
Çok kötü olanlar var 2h , bow gibi..
Silahların kimisi cok abartılı olmuş en iyileri bard+1handed birde staf olmuş bence
evet bu update ile yeni legend duyurmadılar lvl cap artar mı
O
OzzyOsburne
⭐ 15y
Harika yenilikler
bkz : Astal , İmmortal fiyatları %50 düşecek o_O
Harika yenilikler
Sizce neden çünkü artık immortal astral kullanmayacağınız için 😆
_
_DesertRose_
⭐ 16y
Bu awaken Stone yi kullandıgımız zaman basarısız olursa itemde yanıcakmı acaba :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059 131 lv wiz cleric Flora 13dg legend kilitli staf 12 dg legend la set 12 dg acc rare magic set wizard dress Celeus 116 lwl spear satilik 107 lwl jaguar luck dress ve aksesuari 13 dg +1 silah + 13 dg rare bacaklik 12 dg legend set acce karma 05302683866 w WTS 115 LV SPEAR CAR 14 DG LEGEND WEAPONS OR 13 DG PRO SET ACC SET WTS 110/111 GOLD PT SETLİ 12 13 DG Wtb 12 dg +7 eu 6 parth set ve 12 +7 eu silah