zar zor yapdiğim 101+7 nova bovu çevirdim rareye, hiç olmazsa +3 bari yapam dedim, daha onceden tecrübem var prof stonemidir nedir o olmazsa item kayboluyomuş bizzat denedim gördüm, neyse koydum itemi vaponu prof stonu basdim tutmadı, +1 bile tutmadı allahdan -1 e düşmedi sanırım - ye düşmüyo bu sayede ogrendik, tekrar denedim bu sefer +1 oldu 2 denedim tutmadı +0 oldu, yaaav bu isin yöntemi yokmudur bizim serverde +12 bile gordüm +9 +10 bikac tane gördüm basan nasıl basıyo bu iş böleyse +5 basmaya en az 15 20 tane prof stone mi harcayacaz ne gold ne silk dayanır buna +1 bile tutmuyo. luky dresde var ayrıca.
12 dg iteme + basmak
· 11 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
10-15 kadar aldım +1 oldu en fazla sonra bug zamanı bütün silahları +4 yaptım daha da ellemem. Joymax duy sesimi bu sefer ben sana geçirdim 😊
10-15 kadar aldım +1 oldu en fazla sonra bug zamanı bütün silahları +4 yaptım daha da ellemem. Joymax duy sesimi bu sefer ben sana geçirdim :)
makara:
Joymax duy sesimi bu sefer ben sana geçirdim :)
😁 😁
10-15 kadar aldım +1 oldu en fazla sonra bug zamanı bütün silahları +4 yaptım daha da ellemem. Joymax duy sesimi bu sefer ben sana geçirdim :)
😁 😁 😁
akıllanmadım gene bikaç sefer denedim 😊 +1 bile tutmuyo valla, serverde +9 +10 rare legendleri gorunce deli oluyom. ben +1 bile basamazken elin oglu nasıl basıyor anlamış degilim.
T
TurkPayment
⭐ 15y
GM de Kendi Şıkıştı işde o yuzden siz silk gold alın diye yapıyorlar bak bana uğrasmıyorum bile
çar aldm elinde legend 11 dg vardı power
bırı teklıf verdı takas edek dıye 12 dg rare +7 ile hemen ettim
ben + işleriyle uğraşmam pek rare nin mag daha yüksekdi hemen takasladım 😊
ben + işleriyle uğraşmam pek rare nin mag daha yüksekdi hemen takasladım 😊
T
TurkPayment
⭐ 15y
Elin oğlu o ellerle basıyor 😊
BKZ : Anladın Sen onu 😊
BKZ : Anladın Sen onu 😊
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
GM de Kendi Şıkıştı işde o yuzden siz silk gold alın diye yapıyorlar bak bana uğrasmıyorum bile
ben + işleriyle uğraşmam pek rare nin mag daha yüksekdi hemen takasladım :)
O +7 rare blade mi yoksa ? 😊
T
TurkPayment
⭐ 15y
ben + işleriyle uğraşmam pek rare nin mag daha yüksekdi hemen takasladım :)
O +7 rare blade mi yoksa ? :)
Hayır Staf 😊
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
Hayır Staf :)
Ya bu Barkadzu Kashna nedir. Geçen baktım Erdimiydi öyle bir yazarın kitabıydı sanki pdf i felan varsa atsana paylaşıma. Ayrıca Hera da çarının adı ne kesin tanıyorumdur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
12 dg iteme stone basma celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059 131 lv wiz cleric Flora 13dg legend kilitli staf 12 dg legend la set 12 dg acc rare magic set wizard dress WTS 115 LV SPEAR CAR 14 DG LEGEND WEAPONS OR 13 DG PRO SET ACC SET WTS 110/111 GOLD PT SETLİ 12 13 DG Celeus 116 lwl spear satilik 107 lwl jaguar luck dress ve aksesuari 13 dg +1 silah + 13 dg rare bacaklik 12 dg legend set acce karma 05302683866 w