Icerige atla
Extraloob

12 dg iteme + basmak

· 11 Yanıt · 17K görüntüleme
K
kaos77 OP ⭐ 18y
zar zor yapdiğim 101+7 nova bovu çevirdim rareye, hiç olmazsa +3 bari yapam dedim, daha onceden tecrübem var prof stonemidir nedir o olmazsa item kayboluyomuş bizzat denedim gördüm, neyse koydum itemi vaponu prof stonu basdim tutmadı, +1 bile tutmadı allahdan -1 e düşmedi sanırım - ye düşmüyo bu sayede ogrendik, tekrar denedim bu sefer +1 oldu 2 denedim tutmadı +0 oldu, yaaav bu isin yöntemi yokmudur bizim serverde +12 bile gordüm +9 +10 bikac tane gördüm basan nasıl basıyo bu iş böleyse +5 basmaya en az 15 20 tane prof stone mi harcayacaz ne gold ne silk dayanır buna +1 bile tutmuyo. luky dresde var ayrıca.
11 Yanıt
I
10-15 kadar aldım +1 oldu en fazla sonra bug zamanı bütün silahları +4 yaptım daha da ellemem. Joymax duy sesimi bu sefer ben sana geçirdim 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
10-15 kadar aldım +1 oldu en fazla sonra bug zamanı bütün silahları +4 yaptım daha da ellemem. Joymax duy sesimi bu sefer ben sana geçirdim :)

makara:
The47
The47 ⭐ 18y
Joymax duy sesimi bu sefer ben sana geçirdim :)

😁 😁
M
Mr548 ⭐ 16y
10-15 kadar aldım +1 oldu en fazla sonra bug zamanı bütün silahları +4 yaptım daha da ellemem. Joymax duy sesimi bu sefer ben sana geçirdim :)

😁 😁 😁
K
kaos77 OP ⭐ 18y
akıllanmadım gene bikaç sefer denedim 😊 +1 bile tutmuyo valla, serverde +9 +10 rare legendleri gorunce deli oluyom. ben +1 bile basamazken elin oglu nasıl basıyor anlamış degilim.
T
GM de Kendi Şıkıştı işde o yuzden siz silk gold alın diye yapıyorlar bak bana uğrasmıyorum bile

çar aldm elinde legend 11 dg vardı power

bırı teklıf verdı takas edek dıye 12 dg rare +7 ile hemen ettim

ben + işleriyle uğraşmam pek rare nin mag daha yüksekdi hemen takasladım 😊
T
Elin oğlu o ellerle basıyor 😊

BKZ : Anladın Sen onu 😊
I
GM de Kendi Şıkıştı işde o yuzden siz silk gold alın diye yapıyorlar bak bana uğrasmıyorum bile

ben + işleriyle uğraşmam pek rare nin mag daha yüksekdi hemen takasladım :)

O +7 rare blade mi yoksa ? 😊
T

ben + işleriyle uğraşmam pek rare nin mag daha yüksekdi hemen takasladım :)

O +7 rare blade mi yoksa ? :)

Hayır Staf 😊
I

Hayır Staf :)

Ya bu Barkadzu Kashna nedir. Geçen baktım Erdimiydi öyle bir yazarın kitabıydı sanki pdf i felan varsa atsana paylaşıma. Ayrıca Hera da çarının adı ne kesin tanıyorumdur.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: