M Minotoche OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Server: BabelNick: _kops3k_Rev6 linki: http://www.rev6.com/player/Babel/_kops3k_.htmlBu adamdan daha çok medusa kesen varsa koyarmısınız 😱 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rookie ⭐ 18y 16 yil once #2 ben bu adamı biliyorum adam silkroad'ın demon kralıydı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 16 yil once #3 313 'te Demon az değil yani. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I infusserabLe ⭐ 18y 16 yil once #4 Nury biliyordur daha Fazla Keseni 😄 Ps: bu adam da az değill haa 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 16 yil once #5 omg TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #6 Adam bu itemlerle çok süper bir rakama ulaşmış. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Torquel ⭐ 19y 16 yil once #7 Çok normal bi seti var hll olsun... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #8 ben size demiştim ama 😊 ben bu adamın olduğu server'da oynamam hayatta 😊 hiç zevk almam ki 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #9 grant nameye dikkat !! medusa 137 ... diyor demek ki bazıları yazılmadı .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PowerInMe ⭐ 17y 16 yil once #10 la alakası yok kardeş o 137 YAPICAK MEDUSAYI SONRA ONU ATIYORUM 147 YAPICAK sonra 147 yapıcak öyle ölye değiştircek TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eLempTRa ⭐ 18y 16 yil once #11 demon kralı başkaydı ya bir bowdu romede di de biri var 129 tane kesmis meduysa TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FoundeR ⭐ 18y 16 yil once #12 Omg! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Narcisse ⭐ 19y 16 yil once #13 bu adam kesmese şaşarım demonlara baksana medusanın nerde çıkıcagıda bellibu adam hayatta kaçırmaz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Anthem ⭐ 18y 16 yil once #14 vay bea adama bak 100 kere medusa ne demek be 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 16 yil once #15 Setindede bir muhteşemlik yok. Helal olsun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Marinero ⭐ 19y 16 yil once #16 Vayy Be Oyunun Unique Kralı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Wappinger ⭐ 17y 16 yil once #17 adamın işi gücü yok kesiyor 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche OP ⭐ 17y 16 yil once #18 Rev6 ya Bakın 106 times olmuş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoKoTe ⭐ 19y 16 yil once #19 helal olsun adama ne diyim eger bu formda falan üyeligi varsa gözlerinden öperim gercekten harika ya .. xbow biliyordunm bu adamaı dogrumuyum.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ShapeShifter ⭐ 18y 16 yil once #20 Rev6 check olduqu için silindi öncede 30 larda bişi wardı bu adam kral ! sun yok adamda wizard kullanmayı çok iyi biliyor.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil