Icerige atla
Extraloob

105 times Medusa not a few?

· 42 Yanıt · 5.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
L
LostWay ⭐ 18y
Bu bizim _kops3k_ mi? 😱
C
Continuum ⭐ 18y
Tebrikler valla.
B
BiLqiN ⭐ 18y
oMg..
A
Aesify ⭐ 18y
@DangerWalker

_kops3k_ in sete bak bide __LURiA__ nin sete bak derim lurianın staff +7 😉
M
Minotoche OP ⭐ 17y
@1925

_kops3k_ in sete bak bide __LURiA__ nin sete bak derim lurianın staff +7 ;)

bende zaten senden farklı bişey söylemedim :? lurianıın seti daha iyi kesebilir dedim :/
S
Çok normal bi seti var hll olsun...
G
GARMONSU ⭐ 18y
Bu rev6 linki http://www.rev6.com/player/Oasis/___LURiA____.html buda fotoğraf 😈
- Resim Silinmiş.

peki buna ne diyceksiniz :P

bunda sun var sayılmaz 😁

şimdide sun'u mu bahane ediyorsunuz bu adamdan daha fazla medusa kesen varsa gösterirmisin demiş gösterdim bide sun bahane oluyor 🤔
U
Unforgiven ⭐ 17y
ben bu adamı biliyorum adam silkroad'ın demon kralıydı :D
M
Minotoche OP ⭐ 17y
şimdide sun'u mu bahane ediyorsunuz bu adamdan daha fazla medusa kesen varsa gösterirmisin demiş gösterdim bide sun bahane oluyor 🤔

ops sen iyi olduğuna emin misin? şimdi de demek ne oluyor? önceden neyi bahane ettim?

hatta "bunda sun var sayılmaz 😁 " dedim yani şaka amaçlı. Biraz uyu kafan yerine gelsin. 👍
A
Adith ⭐ 18y
löl ^^ Adam king ^^
G
GARMONSU ⭐ 18y

ops sen iyi olduğuna emin misin? şimdi de demek ne oluyor? önceden neyi bahane ettim?

hatta "bunda sun var sayılmaz 😁 " dedim yani şaka amaçlı. Biraz uyu kafan yerine gelsin. 👍

ops sen iyi olduğuna emin misin?
Eminim (Son kararım)

şimdi de demek ne oluyor?
Ne anlaşılıyorsa.

önceden neyi bahane ettim?
Önceden birşeyi bahane etmedin şimdide sun oluyor sadece dedim ...

Biraz uyu kafan yerine gelsin
Sen yeterki iste 7/24 Uyurum ayıpsın hatta hiç kalkmam sen yat dedin diye hadi ßyS 👍 🎅 😴 😴 😴 😴 😴 😴 😴 😴 😴 😴
B
BurdurLee ⭐ 18y
buyrun işte bir Türk efsane Türk oasis serverinda ___LURIA____
- Resim Silinmiş.
L
omg
M
M.Yilmaz ⭐ 17y
günde 4 medusaya da gelior galiba sabahları bug gündüzleri normal pt ile kesiyordur imkansız deil ama 137 kere medusa kesen adamda 100 chest ve legs ler çok olur tabi parada 😄 bizde 40 kere kesenvar ama kesen deilde kestiren Pacificte benim günde 4 medusa benim pt keser 😜
J
Josephine ⭐ 17y
Ya bu _kops3k_ Sitedeki ile aynı mı?
paparazzi olan 🙄
M
mesut_xD ⭐ 18y
Oasiste oynayan varsa zaten bilir ___LURiA____ galiba tam bilmiyorum 127 mi ne Hemde TÜRK ^^ 😄 ❤️
D
DaddyCool ⭐ 17y
Grant namede Medusa 137 😄 Bide Rev6'nın kaydetmedikleride var 😄 Helal 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: