T Truth OP ⭐ 18y 16 yil once #1 destiny (emre'nin) yardımlarıyla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I I3LooDy_NuKe ⭐ 18y 16 yil once #2 +3 olmuştur 💃 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 16 yil once #3 İnş +5 lere ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Underground ⭐ 16y 16 yil once #4 İnş +5 lere ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RecLast ⭐ 18y 16 yil once #5 +7 lere 😜 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BiG BoY ⭐ 18y 16 yil once #6 bendende bi +9 lara 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth OP ⭐ 18y 16 yil once #7 😄 5 yapacam valla 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #8 5 yap fb yaparsın kolaylıkla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth OP ⭐ 18y 16 yil once #9 yapıcaz bro 4 oldu simdi yarına 5 exp dadandım quest taktiği ile kasıyorum... gizli 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #10 yapıcaz bro 4 oldu simdi yarına 5 exp dadandım quest taktiği ile kasıyorum... gizli :DGizli dediğin şeyi herkes biliyo 😆 Ps:çok lucky düşüyo lucky siz basma derim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #11 hayırlısı olsun 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I I3LooDy_NuKe ⭐ 18y 16 yil once #12 +0 geçmiş olsun 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 16 yil once #13 Kim düşürdü. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil