C CherryBrandy OP ⭐ 18y 16 yil once #1 fazla söze gerek yok sanırım. adv elixer ile +9a geçirilmiştr . 🕵️ PS: arkadasımın makınasıdır bana ait değil 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
_ __KnowinG__ ⭐ 17y 16 yil once #2 uwww daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xplayer ⭐ 19y 16 yil once #3 +6 nova kadar atagı yok :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy OP ⭐ 18y 16 yil once #4 +6 nova degerınde oldugunu söledi bana bnde arastrmadım bılmıyorum bakmak gerek aslında TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 16 yil once #5 burdaki espri silahın +11 olmasıdır . atağın önemi yok bro +11 bu borrumu 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy OP ⭐ 18y 16 yil once #6 burdaki espri silahın +11 olmasıdır . atağın önemi yok bro +11 bu borrumu :P evet bnmde anlatmak istedıgım olay bunu basmayı geçtım denemek her babayğidin harcı deildir ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IronyOfFate ⭐ 17y 16 yil once #7 Helal olsun adama baska söze grk yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Relax ⭐ 17y 16 yil once #8 aynen +11 boru deği l:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Darknes08 ⭐ 18y 16 yil once #9 Kalp krizi geçirir insan ya 😄 buna + basarken TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 16 yil once #10 Yani +11 😜 Arkadaşına hayırlı olsn TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sw33Ty ⭐ 17y 16 yil once #11 güzel b class bassaymış keşke TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy OP ⭐ 18y 16 yil once #12 güzel b class bassaymış keşkenormal b class nerde warda biz basmıyoruz kı xD ayrıca +9 a geçirildi o adv ile :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 16 yil once #13 onu basan insansa biz neyiz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bjk190309 ⭐ 16y 16 yil once #14 Yuh immortalda yok ne cesaret yaa fake olmasın bu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CherryBrandy OP ⭐ 18y 16 yil once #15 Yuh immortalda yok ne cesaret yaa fake olmasın bu?hiç işim gücüm yk Ps ile oynayacagm.. ➡️ http://www.rev6.com/player/Rome/__TriaTor__.html TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pink3434 ⭐ 18y 16 yil once #16 wooo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #17 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H h&a ⭐ 19y 16 yil once #18 cesaret gerektirir demekki cok +9 kullanmis yeni heyacan aramis ve bulmus TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turkiyesro ⭐ 19y 16 yil once #19 İşin sırrı duş aldıktan sonra direk basmak 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil