light - cold -forse nuker mi ?
yoksa
ff blade mi?
100 lvl de en iyi yaılandırma hangisi?
· 12 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
yada başka önerileri olan varsa bizimle paylaşsın lütfen
lagdan en az etkilenen pvplerde skillere doğru düzgün basabilen char en güçlü chardır 😊
Chinese'lerin daha güçlü olduğu kesin.
Nuker - Bow - Blade üçlüsünün hayranıyım. 😜
Nuker - Bow - Blade üçlüsünün hayranıyım. 😜
FF blader yada hybird int SS
100 bow 100 fire 80 light 20 cold garment set
100 bLade 100 Fire 100 Cold 0 light garment !
_
_C3ribR4L_
⭐ 19y
FF blader yada hybird int SS
hala hybirdler yaşıyomu ya
Konu mantıken yanlış açılmış. İstediğin buildi söyle ona göre yapılandırmada yardımcı olmaya çalışayım. Diyorsan ki ben pvp'de en iyi buildi alıyorum. Pvp'de en iyi build diye birşey yoktur sadece charı nasıl kullanacağını bilmeye ve iteme bağlı.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Konu mantıken yanlış açılmış. İstediğin buildi söyle ona göre yapılandırmada yardımcı olmaya çalışayım. Diyorsan ki ben pvp'de en iyi buildi alıyorum. Pvp'de en iyi build diye birşey yoktur sadece charı nasıl kullanacağını bilmeye ve iteme bağlı.
yo bence bow .İtemler full sun +7 olsa iki buildde de kim yatırır.Tabikide bow.
en iyi çar nuker 100 fre 100 blade 60 cold 40 light lightda en azından %10mag veriri ve fre nukesi çok mp harcar %50 lik snow dayanmaz mp biter ondan dolayı %40 snow yeterlidir veyaadaaa glavie 100glavie 100 fre 100 force force aldı başını gitti bir difizyon attıımı iş biter bukadar nukersen pro giy str isen garment giy proda nukelere göre en iyisi.. int verdikce mag defans artar phy düşük olur garment giysen str den çok yersin çünkü vuruşunda azda olsa phy var pro en iyisi... str de versen phy defans artar str lerin phy defansı uçmus ondan dolayı strler garment giysin...........bukadar
FF BLADE EĞER HYBİRD AÇACAKSAN KESİNLİKLE ELİNDE SOS SOM SOSUN OLMALI YOKSA HYBİRD Bİ İŞE YARAMASS
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap