Icerige atla
Extraloob

+10 No Advence Rekora Gidiyorum ( Advence +11 Oldu )

· 36 Yanıt · 4.0K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
A
ALpique ⭐ 17y
:D önemli olan ona + bascak yürek 😄 9 olmus 10 olmus ne fayda 😄 aman yanmasın aman gitmesin 😄 sansın sınırlarını zorlayacaksın her daim

adam benim kafa yahu 🤘 +10 adv li iteme +11 basıp +12'ye kadar yol verdim sonuç hüsran ama ossun 😄
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
:D önemli olan ona + bascak yürek 😄 9 olmus 10 olmus ne fayda 😄 aman yanmasın aman gitmesin 😄 sansın sınırlarını zorlayacaksın her daim

adam benim kafa yahu 🤘 +10 adv li iteme +11 basıp +12'ye kadar yol verdim sonuç hüsran ama ossun :D

en azından denemedim demeyiz yani 😄
A
ALpique ⭐ 17y

adam benim kafa yahu 🤘 +10 adv li iteme +11 basıp +12'ye kadar yol verdim sonuç hüsran ama ossun :D

en azından denemedim demeyiz yani :D

Örnek olarak bnm staff 6 kere +7 oldu 4 kere +6 1 kere +8 hep durmadım denedım 😆 6 immo'dan 3 immo kaldı şu an para yok sürünüyoruz +3 le 😄 ama soranlara denedik diyoruz 😁
G
Genie ⭐ 16y

en azından denemedim demeyiz yani :D

Örnek olarak bnm staff 6 kere +7 oldu 4 kere +6 1 kere +8 hep durmadım denedım 😆 6 immo'dan 3 immo kaldı şu an para yok sürünüyoruz +3 le 😄 ama soranlara denedik diyoruz 😁

😁
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
+11 oldu silahımız 😄
C
Chrysler ⭐ 16y
13 olsun Tamamdır :D

baska 😁
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
😄 gideri var bunun daha 12 deneriz
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
:D gideri var bunun daha 12 deneriz

Yavaş dene 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
D
Darknes08 OP ⭐ 18y

Yavaş dene :P

senin için 12 denicem 😄 hacım
A
ALpique ⭐ 17y

Yavaş dene :P

senin için 12 denicem 😄 hacım

çok çok yavaş dene 😜

ps : bnm içnde geçerse bi 13 😄
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
zuahhahaha tmm 😄 12 ye gdicem bunda
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
once sılahınbluelarını tamamla atack rate falan bas mag atack en az+80 olsun sekıl olsun sonra deneme bence ben ımmosuz bır nova blade +11 bırde bıde nova shıeld +10 kaybettım ^^ bılgın olsun cok canı sıkılıo adamın cok :))
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Fb yap statları 61den yukarıya çek ve kır Non-sealed adv. b düşür extraloob'da bir ilk olursun.
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
once sılahınbluelarını tamamla atack rate falan bas mag atack en az+80 olsun sekıl olsun sonra deneme bence ben ımmosuz bır nova blade +11 bırde bıde nova shıeld +10 kaybettım ^^ bılgın olsun cok canı sıkılıo adamın cok :))

çokta fifi 😄
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
Fb yap statları 61den yukarıya çek ve kır Non-sealed adv. b düşür extraloob'da bir ilk olursun.

yokya 😄 arkadaşa yaptım ben bu clerici 😄 +7 den sonra her deneyişimdide:D kalp krizi geçiriordu zaten 😄

hele 9 dan sonra 10 basarken gitti silah diyordu 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: