Daha nice Yıllar majestic.. mesaj sayın da çok karizmatik duruo ha... Kola da çok iyi geldi çok sağol... 👍 😘
1. Yılın Şerefine^.^
· 22 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Eyw dostum hep beraber inşallah nice yıllar görmek dileği ile. :)
Hayırlı olsun ilk yılın abi;canım inanılmaz kola çekti bu arada yorgunluktanda ölüyorum ne yapsam acep 🙄
B
BrendiBelle
⭐ 18y
hayırlı olsun halil abi.nice yıllara inş bu sitede.aslında güzel bi vodka içilirdi bu gönde lakin seninde dediğin gibi ramazan yaklaştı upslıycaz 😄 coca cola 4ever ^^ 😁
hayırlı olsun darısı benim başıma 😁
1. yılın hayırlı olsun nice güzel senelere inş. burada olrusun...
Hayırlı olsun. ^^
2. Biramı içiyorum son yudumunu şerefine kaldırıyorum cheers hacım 🍺

iyi ki varsın iyiki bizimlesin öpüyorum gözlerinden canımcım 😘

iyi ki varsın iyiki bizimlesin öpüyorum gözlerinden canımcım 😘
Nice Seneler Burada Olman Dılegıyle 😉
hayırlı olsun nice 10 yıllara 😜
canım cola ve mısır çekti 😜 🍿
canım cola ve mısır çekti 😜 🍿
B
BlackLighT
⭐ 19y
nice senelere benim 2.ci seneye 2-3 ay kaldı 😁
nice senelere.Benimde şaka maka 1 nci seneyi bitireli bayağı bi olmuş 😜
aw Bende tam bugün 1.yılımı doldurdum 😎
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Hayırlı olsun daha çooook uzun yıllar var ^^
hayırlı olsun 🍺
benim 1 yılı geçmiş sen 1 yılda site manager oldun ben 1 sene 3 ay 12 gün de d. mod bile olamadım 😞
hani kenardan köşeden bi d. modluk veya old school verilse ne iyi olurdur 😗 🙄
hani kenardan köşeden bi d. modluk veya old school verilse ne iyi olurdur 😗 🙄
kötü bi amaçla söylemedim aksine seni övdüm ... çok çalışıp site manager oldun diye yanlış anlama olmasın 😉
bu sene pek forum için çalışamadım oks ye yüklendim biraz gelecekte daha aktif bi TiN3RCi ile karşınızda olucam 🍺
bu sene pek forum için çalışamadım oks ye yüklendim biraz gelecekte daha aktif bi TiN3RCi ile karşınızda olucam 🍺
aw Bende tam bugün 1.yılımı doldurdum 8)
oooo tam gününü bulmuşsunuz özel üyelik tarihlerine özel hediyeler vermek lazım.
varmı 08.08.08 veya 07.07.07 😁 🎅
kötü bi amaçla söylemedim aksine seni övdüm ... çok çalışıp site manager oldun diye yanlış anlama olmasın ;)
Güzelim ben seni yanlış anlamadım sen beni yanlış anladın şimdi. 😜 Ben sadece neden hala 1 senedir sitede olmana rağmen biryere varamadığını kendinle konuş dedim. 😉
Sağlıcakla;
hatamı veya eksiğimi söylersen onu daha kolay giderebileceğimi düşünüyorum paylaşırsan sevinirim 😉
(istersen konunu meşgul etmeyin pmden devam edeyim 😉 )
daha nice 1 yıllara ^^
8 mayıs 2008 8)babamın doğumgünü olmasını da katayım :Psonra bir de kendi doğumgünüm sitenin kuruluş günüyle aynı gün xD
ne çıkar bunlardan 😁
aw Bende tam bugün 1.yılımı doldurdum 8)
oooo tam gününü bulmuşsunuz özel üyelik tarihlerine özel hediyeler vermek lazım.
varmı 08.08.08 veya 07.07.07 😁 🎅
8 mayıs 2008 8)babamın doğumgünü olmasını da katayım :Psonra bir de kendi doğumgünüm sitenin kuruluş günüyle aynı gün xD
ne çıkar bunlardan 😁
Benimde 1 Sene oldu 😉 2.Seneye de az kalmış 😜
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap