Flexi OP ⭐ 14y 8 yil once #1 Olay rize’de meydana gelmiş, canım ülkem 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
CalypsOo ⭐ 17y 8 yil once #2 evet sosyal medyada biraz ses getirdi üzücü bi olay toplumun gelişmişliği ve mizah anlayışı yerlerde 💀 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Sparkle ⭐ 10y 8 yil once #3 Hohoy anasını buna iki tane ver 2TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 8 yil once #4 Sadece Türkiye de görebileceğin bir şey. 2TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no ⭐ 18y 8 yil once #5 Sadece Türkiye de görebileceğin bir şey. Hani her şeye olumlu yerinden bakarsın ya karamsar olmamak için. Nereden tutsan elde kalıyor, izahı yok bu videonun... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 8 yil once #6 Ulan çok güldüm :mrgreen::mrgreen:Ben böyle şerefsizlik görmedim hayatımda :mrgreen::mrgreen: Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil