çok güzel parlıyor 🙄

silah güzelde warıor heavy giymezmi :)
hayırlı olsun :)
Ahahaha az önce yanından geçtim elinde gördüm dedim bu 110 flndır party aramıyodur diyebirşey demedim :D
Bende uranustenim 105 warior 😊 pvp yapalim bi :)
tabi neden olmasın 🙏
bn kendim kullandım 😊 fakat mag vuranlar dan başka bi özelligi yok 😊 robe ile str bi char ile ws yi denedinmi 😄 fark yaratmak fln hikaye + hız bonusu ile mi kesiceksin str yi :D
tabi neden olmasın 🙏
Nerdesin :P
bn kendim kullandım 😊 fakat mag vuranlar dan başka bi özelligi yok 😊 robe ile str bi char ile ws yi denedinmi 😄 fark yaratmak fln hikaye + hız bonusu ile mi kesiceksin str yi :D
eğer yatmıyorsa zaten ha giymişim demektir ama bufflar ile kendi lvlimden 2-3 lvl yüksek çinlilerle rahat pvp yapıyorum ne biliyim trash ve sprint ile strnin pek bi farkı kalmıyor ama ilerde daha detaylı düşünücem önerin için sağol
eğer yatmıyorsa zaten ha giymişim demektir ama bufflar ile kendi lvlimden 2-3 lvl yüksek çinlilerle rahat pvp yapıyorum ne biliyim trash ve sprint ile strnin pek bi farkı kalmıyor ama ilerde daha detaylı düşünücem önerin için sağol
önemli degil ben şöyle düşünyrm mag vuran kişilerin canı az oluyr zaten sende warıor sun mag buf ve bless var onları bastıktan sonra h.a giysen bile işlemiyor ama str ler full hp oldugundan yatması kısa sürmüyor daha fazla phy def lazım ondan oyle düşünyrm ben.. ama silah güzelmiş advc limi? degilse +10 fena gider :D
silah güzelde warıor heavy giymezmi :)
çift setim var heavy kasada ayrıca robe giyen bir warrior pvpde fark yaratıyor warrior charı olupta kullanan varsa hak verir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap