Icerige atla
Extraloob

1 Pc ihtiyacım doğdu ?

· 50 Yanıt · 3.0K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
A
Avenger ⭐ 18y
Az önce iPad2'yi inceledim. Harika bir alet. Eğer işin internet vs. ise iPad2 almanı şiddetle tavsiye ederim ki ben an itibari ile iPad almak için para biriktirmeye başladım.. ❤️ 😜
B
Baris Chn ⭐ 15y
Az önce iPad2'yi inceledim. Harika bir alet. Eğer işin internet vs. ise iPad2 almanı şiddetle tavsiye ederim ki ben an itibari ile iPad almak için para biriktirmeye başladım.. ❤️ :P

İpad 64gb+3g satiyorum ilgilenirsen 😉
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Az önce iPad2'yi inceledim. Harika bir alet. Eğer işin internet vs. ise iPad2 almanı şiddetle tavsiye ederim ki ben an itibari ile iPad almak için para biriktirmeye başladım.. ❤️ :P

İpad 64gb+3g satiyorum ilgilenirsen ;)

bende inceledim ipad güzel ama ps falan açmam lazım öyle çok tekdüze geliyor bana ben pc alacağım gene yaa 😜
J
jVardin ⭐ 18y

İpad 64gb+3g satiyorum ilgilenirsen ;)

bende inceledim ipad güzel ama ps falan açmam lazım öyle çok tekdüze geliyor bana ben pc alacağım gene yaa :P

Elimde bi pc var lakin fiyat'tan pek anlamam.

Özellikler ;

intel i3 işlemci
Asus 1.6 turbo bos hyberx teklonojisi anakart
4 gb ram
2Gb geforce gt430 ekran kartı
400 W power supp
320GB sata
LCD samsung monitör 21''
Logitech USB Hoparlör
14Mp Multifon Web cam
Hp yazıcı (eski ama hiç kullanılmamış)
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
@extraloob hocam neye nasıl ihtiyacın varsa o şekilde düşün.Bende evde masaüstü kullanıyorum!Lakin laptop'ada çoğu zaman ihtiyac duyuyorum.Heryerde wireless bulunuyor,bir laptopum olsaydı ah keşke dediğim zamanlar oluyor 🤝 Laptop heryerde kullanışlı bunun yanında kesenide düşünmen lazım.
ps:Laptop gibi birşey alırsan buradan paylaş bizde görelim. 😎
D
drotalion ⭐ 19y
Ne istiyorsan al ama unutmaman gereken birsey : Ayni hardware li bir laptop PC den 50%-60% daha pahallidir ! Yani sonuc olarak, eger evde kullanacagim diyorsan laptop almanin mantigi yok...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ne istiyorsan al ama unutmaman gereken birsey : Ayni hardware li bir laptop PC den 50%-60% daha pahallidir ! Yani sonuc olarak, eger evde kullanacagim diyorsan laptop almanin mantigi yok...

ohh üstadım nerelerdesin sen 🙏 😢
D
drotalion ⭐ 19y
daimler 😄 izinliyim bu hafta okanim =)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

yavrum benim bee 7 gün kollarımda mısın awww neler yapsak ki hacım heyecan yaptım şimdi makara:
D
drotalion ⭐ 19y

yavrum benim bee 7 gün kollarımda mısın awww neler yapsak ki hacım heyecan yaptım şimdi makara:

begen 😁 🙏

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: