bir monster notebook her türlü işini görür
1 Pc ihtiyacım doğdu ?
· 50 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Vatanda dolar 1.09 olarak dondurmuşlar baya ucuz bazı pc ler.2milyara rahat son teknoloji bi pc alırsın heralde
kessinlikle laptop bence fazladan 100 lira vererek masaüstünün yapabileceği herşeyi yapar halegeldiler +çantana koy gez olayı var yani bence laptop 😗
macbook pro
Cryolite katılıyorum oyun için alıcaksan kesinlikle masaütü al çünkü laptop ne kadar iyi olursa olsun
1.Isınma problemi yaşanıyor(alt fan'a ihtiyaç diyorsun)
2.Performanstan yararlanmak için sürekli fişe takılı kalmak zorunda kalıyor(batarya ömrü azalıyor)
3.Kesinlikle ve kesinlik masaüstü kadar performansı güzel değil(kim ne derse desin)
bunların hepsi yaşağıdım problemler
Ama diyosun ki starbucks'ta otururken White Chocolate Mocha'mı içerken ExL'de takılmak istiyorum kesinlikte laptop 😊
1.Isınma problemi yaşanıyor(alt fan'a ihtiyaç diyorsun)
2.Performanstan yararlanmak için sürekli fişe takılı kalmak zorunda kalıyor(batarya ömrü azalıyor)
3.Kesinlikle ve kesinlik masaüstü kadar performansı güzel değil(kim ne derse desin)
bunların hepsi yaşağıdım problemler
Ama diyosun ki starbucks'ta otururken White Chocolate Mocha'mı içerken ExL'de takılmak istiyorum kesinlikte laptop 😊
Notebook
http://www.blade-pc.com/ surdaki bilgisayarlari incele bi abi 3-4 laptopu bi araya getirsen gene bunlarin yaninda sifir kalir.
Ne için kullanacağını detay vermeden söylersen .. 😜

Nina Ricci
⭐ 17y
Hiçbiri, tablet pc 😎

U
Unforgiven
⭐ 17y
Her türlü PC öneriyorum, arkadaşların dediği gibi dizüstü bilgisayarlarda ısınma problemi var, batarya ömrü problemi var, bi içecek döküldüğünde tüm sistemin berbat olma ve orjinalini bulamama problemi var. Ayrıca bir dizüstü bilgisayarda oyun oynamanın eziyet olduğu zaman geçtikçe anlarsınız. Örneğin ben 4 yıllık bilgisayarımdaki x550 olan ekran kartının yerine özel soğutmalı gayet geniş bir HD4670 aldım. Şimdi gidip bir laptop alırsınız ve güncel oyunlar çıkar, oynayamazsınız. GT335 olan ekran kartını gidip değiştiremezsiniz. İşlemci deseniz öyle, abi imkanın varsa PC diyorum.
Laptopta ısınma sorunu var. Pc ısındıysa sinir bozucu bir fan sesi cıkıyor. Pc derim
[F New]Solo Gitarist
U
Unforgiven
⭐ 17y
Laptopta ısınma sorunu var. Pc ısındıysa sinir bozucu bir fan sesi cıkıyor. Pc derim
abi onun tonla çözümü var, ayrıca okan abinin aldığında dandik bir kasa alacağını zannetmiyorum. özel soğutmalı alır bence. ses yapan kasa fanları için yüksek performans/sesiz soğutma alternatifi olarak şu fan var; http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-kasa-fani-ak-fn059/ProductDetails.aspx?productId=bd100259&categoryId=1125
laptop al okan abi gittiğin heryerde lazım olur
Vallaha okan abi eğer oyun için lazım malum plv hızmetımız var cok char acmam gereklı dıyorsan pc tabıkı fakat arada güncel oyunları oynarım ve diğer işlerimide yaparım dıyorsan dizüstü. Artık dizüstülerde ısınma sorunu diye birşey kalmadı 40Tl veriyorson altına bi aparat verıyorlar 1gram bile ısınmıyor + dizüstünü istediğin heryere götür işini hallet. Karar senin genede ☕
HP Laptop'ım vardı 4 yıllık onu geçen yıl sattım şimdi netbook'um var biliyorsunuz değil mi 😎
Spoiler
işte buradan aldım detaylı açıklamaları da mevcut 😉
http://www.hepsiburada.com/samsung-np-n210-ja01tr-intel-atom-n450-166ghz-1gb-160gb-101-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750645&categoryId=108495
özellikleri bir harika ama bakar mısın 😘

http://www.hepsiburada.com/samsung-np-n210-ja01tr-intel-atom-n450-166ghz-1gb-160gb-101-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750645&categoryId=108495
özellikleri bir harika ama bakar mısın 😘

U
Unforgiven
⭐ 17y
evet söylemiştin abi sro bile açılıyor değil mi
Laptop alacaksan MSI GT780 al 😜
U
Unforgiven
⭐ 17y
Laptop alacaksan MSI GT780 al :P
sakin 😆
laptoplarda ısınma problemi yok artk 25-40 tl arası bi fan alıosunz altına koyuyosunz hem düz bi yerde duruo pil ömrü az flnda geçin bunları arkadaşlar evdeyken pilsiz fişe takılı çalıştırabilirsinz bilmeyen yokdur sanırım bu sayede pil ömrüde korunmuş olur
gaming için alıyorsan pc, geri kalan herşey için laptop.
Bu görüşe katılıyorum.
extra sana laptop daha çok iş görür.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap