pc mi alayım laptop mı ? fazla detay veremiyorum bunu bir yorumlayın bakalım hangisini alayım.
1 Pc ihtiyacım doğdu ?
· 50 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
50 Yanıt
PC al bence Okan abi... Toplamanda yardımcı olabilirim... Yıllardır topluyorum eşe dosta mahalleliye hatta bilgisayarcıda tanıştığım insanalar bile birde sana toplatayım 😈
gaming için alıyorsan pc, geri kalan herşey için laptop.
Eskisi gibi değil artık. Öyle güzel sistemli laptoplar varki Pc'yi aratmıyor. Kısaca;
Laptop 🍺
Laptop 🍺
Eskisi gibi değil artık. Öyle güzel sistemli laptoplar varki Pc'yi aratmıyor. Kısaca;
Laptop 🍺
+1
laptop okan abide su plvldeki konumuda yanıtlasan mesajda attım
Bir laptop bir PC nin yerini hiçbir zaman tutamaz... Bence...
Ama aslında sorunun doğru cevabını verebilmemiz için ne için kullanılacağını bilmemiz gerekiyor... Şahsen ben netbookda bile 3-4char kasabiliyorum 😜
Ama aslında sorunun doğru cevabını verebilmemiz için ne için kullanılacağını bilmemiz gerekiyor... Şahsen ben netbookda bile 3-4char kasabiliyorum 😜
2,5 milyarlik adam gibi alırsan 30 karaktere kadar yolu var laptopda
şu cümle bitirdi beni gaming evde zati full olduğuna göre laptop uygun gibi duruyor 😎
Abi geç laptopu pc al.Oyunun tadına varılmıyor laptopda.Ekranı küçük, yakından oynaman lazım.Klavye ekrana çok yakın.Aynı performans da olmuyor bence desktop ile.Ben ünide olduğum için laptop almıştım ama şimdiki aklım olsa gider pc alırım. 🙄
şu cümle bitirdi beni gaming evde zati full olduğuna göre laptop uygun gibi duruyor 8)
abi benim laptop var yani 3 gb ram i var çok iyi çalışıyor 1 sro 1 s4 ve 1 metin2 açıyorum yani istersen sana modelinide veriyim.
şu cümle bitirdi beni gaming evde zati full olduğuna göre laptop uygun gibi duruyor 8)
abi benim laptop var yani 3 gb ram i var çok iyi çalışıyor 1 sro 1 s4 ve 1 metin2 açıyorum yani istersen sana modelinide veriyim.
3 gb ram ne ki şu devirde?
ayrıca 20 gb ram olsa neye yarar, ram alırken sadece gb'ye bakılıp alınmaz. bir sürü özelliği var onların, laptopun kaldıramayacağı özellikler.
pc mi alayım laptop mı ? fazla detay veremiyorum bunu bir yorumlayın bakalım hangisini alayım.
Ne için almak istediğine bağlı 😄
Oyun vs. şeyler için alacaksan pc, yok ben mobil adamım diyorsan laptop...
İyi laptoplarla oyun oynanır, doğru 😜 ama o laptopa vereceğin parayla öyle bir pc toplarsın ki sorma 🎅
İyi laptoplarla oyun oynanır, doğru 😜 ama o laptopa vereceğin parayla öyle bir pc toplarsın ki sorma 🎅
🤝 🤝 🤝
🤝 🤝 🤝
summer3: 🎅 🍺 😈
bunalttınız beni biz bilmiyoruz sanki o paraya nasıl pc toplayacağımızı makara: iki huzur buluruz laptop al rahat ol diyeceksiniz sandım awww lanet olsun toplayayım bir pc de keyfime bakayım 😜
okan abi ➡️ viewtopic.php?f=406&t=244240 şuraya bir açıklama getirde bende rahatlıyım mesajda attım artık cevap lütfen 🤝
[abi benim laptop var yani 3 gb ram i var çok iyi çalışıyor 1 sro 1 s4 ve 1 metin2 açıyorum yani istersen sana modelinide veriyim.
ayrıca 20 gb ram olsa neye yarar, ram alırken sadece gb'ye bakılıp alınmaz. bir sürü özelliği var onların, laptopun kaldıramayacağı özellikler.
20 gb ram olsunda sen gör:D:D
20 gb ram olsunda sen gör:D:D
lapt0p
panpa konu ve cevaplar 6'ya giden ilkokul çocuğu modunda olmuş makara:
ps. extra is extra 😎
ps. extra is extra 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap