Icerige atla
Extraloob

1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)

· 367 Yanıt · 31K görüntüleme · Sayfa 8 / 19
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
aşk kelimelerle ifade edilemeyen yanlızca yaşandığı zaman anlaşılan kimi zana mutsuz kimi zaman uykusuz bırakan yanlızca insanların sahip oldugun en güzel ve en acımasız duygudur

aramıza hoşgeldin, umarım sen yazmışsındır 😜
S
SaiJeva ⭐ 19y
aşk kelimelerle ifade edilemeyen yanlızca yaşandığı zaman anlaşılan kimi zana mutsuz kimi zaman uykusuz bırakan yanlızca insanların sahip oldugun en güzel ve en acımasız duygudur

aramıza hoşgeldin, umarım sen yazmışsındır :P

hiç şüphen olmasın
M
mokoko1 ⭐ 19y

aramıza hoşgeldin, umarım sen yazmışsındır :P

Abey Bende Yazar Olmak İstiodumm HayaLLerim YıkıLdı 😊
A
Arakci ⭐ 19y
birden fazla kez katılabiliyozmu 😁

bide aklıma su geldi

"aşk onun rüyasına girebilmek için gözyaşı dökmektir"
S
saladin34 ⭐ 19y
"Gittiği yer bilinmeyen kontrol edemediğin bir araba gibidir.Seni nereye götüreceği , nerde duracağı belli olmaz. İnilmez ve mola vermez."

"Görülmesi gereken zorunlu bir derstir.Sonunda kalmak olan zor bir ders.Bitmemesi gerektiğine inanılan bittiği zaman ise acı çekilen bir ders.
BİLENİN ANLATAMAYACAĞI BİLMEYENİN ANLAYAMAYACAĞI BİR DERS."
S
Aşk kalbimizin davetsiz misafiridir
Aşkın geldiği yerde , akıl gider
Her defasında insanlığın kapılmak istemediği ama her defasında da kapıldığı bir şeydir :?!
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Her defasında insanlığın kapılmak istemediği ama her defasında da kapıldığı bir şeydir :?!

welcome to our dictionary ?!!!!!!
S

welcome to our dictionary ?!!!!!!

thnks ?!!!!!!
S
Aşk Bir Sudur İç İç Kudur...Bence aşk ; duygularımızın en güçlüsüdür.Öyle güçlüdür ki yeri gelir ölümü tadarmış gibi olursun,yeri gelir Dünya'nın en mutlu insanı...Genelde tek taraflı yaşanır.Çift taraflı aşk ben pek yaşayamadım ama yaşayan gördüm.Ama yinede tek taraflı aşklar çift taraflılardan fazla.Tarafları bir kenara atalım,aşkın önüne ya Allah geçer yada ölüm.Daha fazla tanımlamaya kelimeler kifayetsiz kalıyor.Anlatılmaz yaşanır diyebilirim. Saygılar,sevgiler...!

proDiscJokey
L
Aşk,insanı kör eden,bütün engelleri kaldırtan,bütün problemleri üzerinden attıran,hayat akışını bozan,aşık oldugu kişiden başkasını düşündürtmeyen bir hastalıktır. bence (Ben şahsen sevdiğim,hoşlandığım,cıktıgım kızı düşünmeden duramıyorum haftasonu gelsede buluşsam.msne girsede konuşsam [M&B] Bence aşk hastalıktır eğer cok seversen...)
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aşk,insanı kör eden,bütün engelleri kaldırtan,bütün problemleri üzerinden attıran,hayat akışını bozan,aşık oldugu kişiden başkasını düşündürtmeyen bir hastalıktır. bence (Ben şahsen sevdiğim,hoşlandığım,cıktıgım kızı düşünmeden duramıyorum haftasonu gelsede buluşsam.msne girsede konuşsam [M&B] Bence aşk hastalıktır eğer cok seversen...)

hoşgeldin aramıza :?!
L

hoşgeldin aramıza :?!

Teşekkür Ederim... ?!!!!!!...
E
emreblt ⭐ 19y
bir muhendisin hayatinda belki bi kere karsilasabilecegi temelinde zayiflik ve bi nevi seratonin bombardimaninin oldugunu dusundugum hissel durtu.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bir muhendisin hayatinda belki bi kere karsilasabilecegi temelinde zayiflik ve bi nevi seratonin bombardimaninin oldugunu dusundugum hissel durtu.

umarım sen yazmışsındır güzel tabir hoşgeldin aramıza ?!!!!!!...
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Aşk Futbol macında gol gibidir o olmadan hayatın Anlamı olmaz.
U
Uykucu ⭐ 19y
Aşk sevgililer arasında hiç bitmeyen bir sevgidir.
A
Arakci ⭐ 19y
aşk son nefesini onunla verebilmek icin yapılan duadır...
E
emreblt ⭐ 19y

umarım sen yazmışsındır güzel tabir hoşgeldin aramıza ?!!!!!!...

tmmen bnm eserim :))
ki ztn benm eksisozlukte de yazarligim mevcut 😉
bu arada tesk ederim saolun 😄
K
kupavesta ⭐ 18y
Aşk Aşk Eee Aşk --> Bi i$e YaramayaN erkek ve Di$iLerin Vakitlerini ho$Ca qecire biLmek için qeciRdikLeri Zaman ..

Sro Aşkı -> Benm Vaktimin Hos qecirMemi sağlıyan duyqu xD
T
tuning07 ⭐ 19y
Aşk, sabah uyandığında yatakta yanıbaşında yatan kadın uğruna vazgeçtiğin alışkanlıkların,umutların,arkadaşların,özgürlüklerinin
toplamıdır dostum ve sen bu kaybettiklerin için eğer hayıflanmıyor yada geriye dönüp bakmıyorsan işte o zaman gerçek aşkı bulmuşsun demektir....

aramıza hoşgeldin ?!!!!!!

Saol hacım....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: