Icerige atla
Extraloob

1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)

· 367 Yanıt · 31K görüntüleme · Sayfa 9 / 19
Yanıtlar
M
Mumya ⭐ 19y
Aşk ne allahın verdiği bir nimet ne de sevgili uğruna kaybettiğin şeyler değildir. Aşk sevgi değildir.Aşk mutlu olmaktır, yaşamak, özlemek aç kalmak, bir yaprak misalı bazen sararıp solmak bazen canlanıp dünyaya huzur vermektir aşk... Aşk yalnız kalmamaktır, Bir kek dilimine ortak olmaktır. Eğer gerçek aşkı tadabilmiş biri varsa yaşamı ondan öğrenmek gerek. Çünkü aşk yaşayabilmektir...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aşk ne allahın verdiği bir nimet ne de sevgili uğruna kaybettiğin şeyler değildir. Aşk sevgi değildir.Aşk mutlu olmaktır, yaşamak, özlemek aç kalmak, bir yaprak misalı bazen sararıp solmak bazen canlanıp dünyaya huzur vermektir aşk... Aşk yalnız kalmamaktır, Bir kek dilimine ortak olmaktır. Eğer gerçek aşkı tadabilmiş biri varsa yaşamı ondan öğrenmek gerek. Çünkü aşk yaşayabilmektir...

aramıza hoşgeldin 😉
M
Mumya ⭐ 19y
Çok teşekkürler 😊
X
xls ⭐ 18y
--------------------------------------------------------------------------------

Aşkın zamanı yoktur, hep hazırlıksız yakalar insanı. Evli olmanız, sevgilinizin olması, bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya calışmanız,bağlılıktan korkmanız, ailenizden çekinmeniz, hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiç mi hiç umrunda değildir. İşte aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelebilme yurekliliğidir, belkide yeni hayata geçebilme yolu...

Aşkım Eda'm
U
Uykucu ⭐ 19y
Son Denemem
Aşk kimi zaman sevgi kimi zaman heyecan bazen de öfke ve kindir.Ama Aşk genellikle sevgidir,heyecandır.Aşık olupta sevgi duymayan heyecan duymayan kişi yoktur.Zaten olamaz aşk sevgidir.Hemde hiç bitmeyen sevgidir.
A
Arakci ⭐ 19y
benimde son denemem olsun cıvıklastırmayalım isi 😜

aşk sevgililerin olusturdugu sadece sevgi,şefkat,bağlılıkla büyüyen ayrılınca solan ama içinde hala umut olan bir cezayir menekşesine benzer...
J
Jigsaw ⭐ 19y
--------------------------------------------------------------------------------

Aşkın zamanı yoktur, hep hazırlıksız yakalar insanı. Evli olmanız, sevgilinizin olması, bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya calışmanız,bağlılıktan korkmanız, ailenizden çekinmeniz, hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiç mi hiç umrunda değildir. İşte aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelebilme yurekliliğidir, belkide yeni hayata geçebilme yolu...

Aşkım Eda'm

Bu güzelmiş. ?!!!!!!!
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Aşkım Eda'm

Bu güzelmiş. ?!!!!!!!

sen beğendiysen hemen gruba ekleyelim o vakit ?!!!!!!!
G
Ghost Spy ⭐ 19y
Kimsenin tanımına bakmadan bir yaziyim dedim.

Aşk 2 insanın birbirini sevip yaşadıkları olayların bütünüdür ve tabiki her zaman araya giren bir 3. kişi vardır.Aşk öyle bir şeydirki tanımı yapılamaz hissedilir.İnsanın temel organında(kalp) hissedilir.Sana aşkı yaşatan kişiyi gördüğünde adrenalin salgılamaktır.Birde bunun platonik biçimi var.Sanıyorumki oda tek taraflı aşk. :?!
benden bu kadar 🙄
A
agasarli ⭐ 19y
yanlış oldu normali alttaki :?
A
agasarli ⭐ 19y
Sadece kadın-erkek ilişkisi deildir.Dünyada hayatına bir şeyi sokup tüm kalbinle onun yolunu tutmaktır
_
AŞK Görsellendirmek Gerekirse

- Resim Silinmiş.
S
sorale ⭐ 19y
Aşk varlığından soyunmaktır tek başına iken bile beraberliği duymak hissetmektir
yüreğini ikiye bölmek ac karnına iken bile onu düşünüp gülümsemek tir
gece başını yastığa koyup tavan da onun saclarının dalgalandığını görmektir
aralık olan pencere arasından içeri giren havadan onun kokusunu duyabilmektir
yumruk kadar yüreğine 2 kişilik bir hayatın her anını dolu dolu sığdırabilmektir
bu kısacık cvp yerine bile hiç utanmadan unutmadan
başını ellerinin arasına alan üç beşinin arasında olmadan adını haykırabilmektir
aşşşşkııımmmmmmmm.......
tek nefeslik kalan sigara da bi nefes daha onun için cekmek
dışarı cıktığımda her köşeden onun cıkacağının heyecanı ile yürürken
birden çalan cep telefonunda sesini duyunca ne için dışarı cıktığını unutup
herşeyi bi kenara bırakmaktır
canımın tek sıkıntısının onsuzluk olduğunu bilip
onunla geçen her anımın bitmemesi için içten içe yalvarıştır
(burası bunu anlatmak için cok kısa yav)
😄
Lisedeyken cok şiir yazardım beğendiğim bi kız vardı sınıfta neydi o günler... 🙄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sorale, hoşgeldin sözlük yazarlığına ^^
S
sorale ⭐ 19y
Çok teşekkür ederim adminciğim layık olmaya çalışacağım 😄
C
CaPkiNN ⭐ 19y
bence aşık olmak bence çok yanlış bişi ben (bana aşık olmak yasak ) 1 kere aşık oldum bin kere öldüm bundan sonra aşk yasak aşk:ölmektir!!!
U
Uykucu ⭐ 19y
Dolar,ytl,kredi kartı ile alınamayan bazı şeyler vardır.Bunlardan biriside aşktır.Aşk para ile satın alınamaz.Eğer alınırsa işte o mal olur.
A
ArayNia ⭐ 19y
Aşk, İnsana insansı özelliklerini unutturan bir şarap misali... Aşk insanı uyuşturan, çileden çıkartan, bağımlılık yapan, tutku haline dönüşen bir duygudur. Aşık olmak kolay ama aşktan kurtulmak pek de kolay değil.Aşık olmak dünyanın en iyi şeylerinden biri derler. Ama bu kocaman bir YALAN! Aşık olmak demek bir uçuruma sürüklenmek demek, aşık olan insanın acizliğinin yaşayan örneği demek, hayatı bir başka kişisiz yapamamak demek bana kalırsa. Bu ölümlerden beter bir durum. Düşünsenize tek başına yapamamak, acizlik , bitkinlik , ... Bir erkeğin yaşarken öldüğü an aşık olduğu andır benim için! Bir kadının aşık olması demek erkeği ölümle tanıştırmak istemesi demek bana kalırsa.
B
birtanesi ⭐ 19y
AŞK Görsellendirmek Gerekirse

- Resim Silinmiş.

güzel görsellendirme ?!!!!!!!
S
streat ⭐ 19y
AŞkı neden KArşı Cİnse yönelik Anlatıyorsunuz ARkadaşLar =)
Aşk var Olduguna inandıgın Bir madde yada varlıga kavuşmak yada bulmaktır.. Kavuştuktan yada bulduktan sonra aşk başladıgı gibi yavaş yavaş biter sonraki zaman içersinde aradagın şey Artık Senin yanındadır, onun için söle yorumlarsak aşk zevk veriyosa Aradıgını bulmamak HEr zaman seni Mutlu eder ... Tabi bu iki cinsin biribirine olan aşkı degil genel olarak aldıgım bir yorumdur..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: