Icerige atla
Extraloob

1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)

· 367 Yanıt · 31K görüntüleme · Sayfa 7 / 19
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
"Mülksüzlerin en büyük mülküdür" Kemal Sayar

Aşk sonucunu bile bile oyun oynamaktır.

hayırlı olsun sözlük yazarlığın ?!!!!!!
H
Heisenberg ⭐ 19y
Aşk;O yanındayken yüreğinde fırtına esmesi,o gidince yüreğindeki sonsuz boşluk hissi ve özlem duygusudur!.... 🙄
F
falcon1905 ⭐ 19y
sevginin cinsellikten arınmış halidir
E
EfnuR ⭐ 19y
Aşk, İki Kişili Yalnızlıktır.
B
Bence aşk,önce birbirini hayvanlar gibi sevip sonra sadece birbiri için alışkanlık olmuş 2kişinin beraber alışkanlık ilişkisi yaşama olayıdır ! ! !
Modum nasıl ama ben bu sitede yeniyim ama kalıcıyım ve vodka+enerjiyi ço..ok seviyorum 😄
A
awarem ⭐ 18y
Aşk mı? O da nedir? :)) ben bilmiyorum.
G
gncosmnli ⭐ 18y
Aşk; insanın içinden nehirler geçmesidir, bazı zamanlar bu nehirler onun nefes alıp vermesini zorlaştırır aşırı heyecan yapar. Ayrıca aşk sadece karşı cinse beslenerek ziyan edilebilecek bir duygudan ötedir. Herşeye aşık olunabilir. Örn. yemeğe, bilgisayara televizyona, doğaya, tarihe vb.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
esecenet
BrendiBelle
gncosmnli

yazarlığınız hayırlı olsun umarım düzgün ve güzel yazılarla karşımıza gelirsiniz.
S
ShootEmUp ⭐ 19y
sonunda sex olan her yakalanın biz elmanın 2 yarısıyız diye geçintiği bir insansı özellik...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sonunda sex olan her yakalanın biz elmanın 2 yarısıyız diye geçintiği bir insansı özellik...

yazarlığın hayırlı olsun güzelim ?!!!!!!...
S
ShootEmUp ⭐ 19y

yazarlığın hayırlı olsun güzelim ?!!!!!!...

saol canım 😈
S
ShootEmUp ⭐ 19y
aşk bana göre ise yemek yiyememek,kızlara bakamamak,uyuyamamak, ve en önemlisi onu görünce tüylerimin diken diken olması.....

Ama sorarsanız ben hiç aşık olmadım
A
Arakci ⭐ 19y
ölümüne içilen sudur...
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
Aşk kızlara Laf atmak değil onu kalpten sevmektir...
M
Macro ⭐ 19y
"Mülksüzlerin en büyük mülküdür" Kemal Sayar

Aşk sonucunu bile bile oyun oynamaktır.

hayırlı olsun sözlük yazarlığın ?!!!!!!

Saol hacım 🎅
T
tuning07 ⭐ 19y
Aşk, sabah uyandığında yatakta yanıbaşında yatan kadın uğruna vazgeçtiğin alışkanlıkların,umutların,arkadaşların ve özgürlüklerinin
toplamıdır dostum ve sen bu kaybettiklerin için eğer hayıflanmıyor yada geriye dönüp bakmıyorsan işte o zaman gerçek aşkı bulmuşsun demektir....
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aşk, sabah uyandığında yatakta yanıbaşında yatan kadın uğruna vazgeçtiğin alışkanlıkların,umutların,arkadaşların,özgürlüklerinin
toplamıdır dostum ve sen bu kaybettiklerin için eğer hayıflanmıyor yada geriye dönüp bakmıyorsan işte o zaman gerçek aşkı bulmuşsun demektir....

aramıza hoşgeldin ?!!!!!!
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Aşk Karsıdaki Kisiden Karsılık Almadan Onu Sevmektir
Aşk O Olmadan Bile Onu Kalbinde Büyütebilmektir.
Yani Aşk Hiç Su Görmeyen Fidanların Yeşermesi Gibidir
B
Black Rain ⭐ 19y
Aşk, Zor Anlarda Doğru Karar Vermektir.
S
SaiJeva ⭐ 19y
aşk kelimelerle ifade edilemeyen yanlızca yaşandığı zaman anlaşılan kimi zana mutsuz kimi zaman uykusuz bırakan yanlızca insanların sahip oldugun en güzel ve en acımasız duygudur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: