Aşk; insanın sahip olduğu en muhteşem en görkemli en içten duygusu olmakla yeri geldiğinde insanı yaşama sıkı ellerle bağlayan bir duygudur.Bazen ise klostrofobik bir duygu içerisinde buldurur insanı...
1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)
· 367 Yanıt · 31K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 17 / 19
Yanıtlar
Aşk: Bir erkek ve bayanın birbirlerine duydukları sevgiden oluşan bir kavramdır.
Aşk öle birşeydirki önüne kimi koyarlarsa koysunlar ondan başkasını görmemektir aşk onu görüğün an imkansızlık gelir aklına ve o an canını almalarını istersin aşk insana cesurluluk verir off off böle birşeydir aşk
Aşk Allah'ın bize verdiği bir nimettir . Aşk kişiden kişiye değişir . Bazı kişiler için ; Zaman , para kaybı demektir
Kısaca aşkı özetlersek Okan abi Aşk Allah'ın Bize Doğru kişiyi seçmemiz için verdiği bir yardımdır.
Umarım seçilirim Sözlük yazarı olmak çok istiyorum . 😘
Kısaca aşkı özetlersek Okan abi Aşk Allah'ın Bize Doğru kişiyi seçmemiz için verdiği bir yardımdır.
Umarım seçilirim Sözlük yazarı olmak çok istiyorum . 😘
aşk dünyada var olan en saçma şeydir. xD
Aşk, insanların sevgiden fazlasını isimlendirmek için bir arayışa düşmesinin sonucudur. Çok sevmek anlamında kullanılsada, aşk sevgi ve güvenin bir arada bulunmasıdır.
"Anlatılmaz, yaşanır." felsefesinin hayata geçmiş halidir.
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
Aşk; iki bedende bir olmak.Tekliği ortaya çıkarmak ve birbirini tamamlamak...
aşk = sex
Aşk, sevmek ve sevilmekten öte hüzün ve göz yaşıdır.
Ps: Sözlük yazarı olmak için yazmadım (eğer seçilirsem diye söyledim) maksat yazmış olayım 😊
Ps: Sözlük yazarı olmak için yazmadım (eğer seçilirsem diye söyledim) maksat yazmış olayım 😊
Aşk, sevmek ve sevilmekten öte hüzün ve göz yaşıdır.
Ps: Sözlük yazarı olmak için yazmadım (eğer seçilirsem diye söyledim) maksat yazmış olayım :)
Re: 1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)
pray: summer4:
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
Uzun sürmesi dilenen ucuz bi romanın sayfa aralarını ıslatırken ıslananın kendin olduğunu göz ardı etmek aşk. Bir Güzel uyku aşk.
NoMoreLove
⭐ 18y
Uzun sürmesi dilenen ucuz bi romanın sayfa aralarını ıslatırken ıslananın kendin olduğunu göz ardı etmek aşk. Bir Güzel uyku aşk.
🙏
T
TheBigDady
⭐ 19y
Aşk : Sevdiğini görüpte , kalbinin saniyede 1000 kere atmasıdır.Aşk sevdiğine bir demet çiçek verip onu mutlu etmektir.
Ps:Sadece yazmak için yazmış bulunmaktayım.
Dipnot:En güzel aşklar sadece hikayelerde vardır.
Ps:Sadece yazmak için yazmış bulunmaktayım.
Dipnot:En güzel aşklar sadece hikayelerde vardır.
Aşk: Öldürmez ama kalıcı hasar verebilir. 😆
T
TheCunninG
⭐ 19y
Güzel topic
S
Sacrifices
⭐ 16y
Yalan Dostum Aşk Diye Birşey Yok Aşk Dediğin 3 Günlük Eğlence Bilemedin 5 Gün Sevse Kapılıpta Sürünecek Sürünecek.
Not: Alıntı deildir aklımdan yazdım da adam doğru söylemiş
Not: Alıntı deildir aklımdan yazdım da adam doğru söylemiş
daha başka yorumlayacak yokmu orijinal bir şekilde 😎
Hadi bakalım görelim cevherleri.
Aşk:Hayatın bize hazırladığı en büyük sürpriz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap