Icerige atla
Extraloob

1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)

· 367 Yanıt · 31K görüntüleme · Sayfa 17 / 19
Yanıtlar
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Aşk; insanın sahip olduğu en muhteşem en görkemli en içten duygusu olmakla yeri geldiğinde insanı yaşama sıkı ellerle bağlayan bir duygudur.Bazen ise klostrofobik bir duygu içerisinde buldurur insanı...
R
Rochas ⭐ 16y
Aşk: Bir erkek ve bayanın birbirlerine duydukları sevgiden oluşan bir kavramdır.
S
Smirnoff ⭐ 17y
Aşk öle birşeydirki önüne kimi koyarlarsa koysunlar ondan başkasını görmemektir aşk onu görüğün an imkansızlık gelir aklına ve o an canını almalarını istersin aşk insana cesurluluk verir off off böle birşeydir aşk
F
frityus ⭐ 17y
Aşk Allah'ın bize verdiği bir nimettir . Aşk kişiden kişiye değişir . Bazı kişiler için ; Zaman , para kaybı demektir
Kısaca aşkı özetlersek Okan abi Aşk Allah'ın Bize Doğru kişiyi seçmemiz için verdiği bir yardımdır.

Umarım seçilirim Sözlük yazarı olmak çok istiyorum . 😘
R
Rapp3R ⭐ 18y
aşk dünyada var olan en saçma şeydir. xD
J
JoS ⭐ 17y
Aşk, insanların sevgiden fazlasını isimlendirmek için bir arayışa düşmesinin sonucudur. Çok sevmek anlamında kullanılsada, aşk sevgi ve güvenin bir arada bulunmasıdır.
E
eL`dode ⭐ 19y
"Anlatılmaz, yaşanır." felsefesinin hayata geçmiş halidir.
S
Aşk; iki bedende bir olmak.Tekliği ortaya çıkarmak ve birbirini tamamlamak...
R
RiqueLme ⭐ 19y
aşk = sex
B
Ben de ⭐ 17y
Aşk, sevmek ve sevilmekten öte hüzün ve göz yaşıdır.
Ps: Sözlük yazarı olmak için yazmadım (eğer seçilirsem diye söyledim) maksat yazmış olayım 😊
Advance
Advance ⭐ 18y
Aşk, sevmek ve sevilmekten öte hüzün ve göz yaşıdır.
Ps: Sözlük yazarı olmak için yazmadım (eğer seçilirsem diye söyledim) maksat yazmış olayım :)

Re: 1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)
pray: summer4:
G
Uzun sürmesi dilenen ucuz bi romanın sayfa aralarını ıslatırken ıslananın kendin olduğunu göz ardı etmek aşk. Bir Güzel uyku aşk.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Uzun sürmesi dilenen ucuz bi romanın sayfa aralarını ıslatırken ıslananın kendin olduğunu göz ardı etmek aşk. Bir Güzel uyku aşk.

🙏
T
TheBigDady ⭐ 19y
Aşk : Sevdiğini görüpte , kalbinin saniyede 1000 kere atmasıdır.Aşk sevdiğine bir demet çiçek verip onu mutlu etmektir.
Ps:Sadece yazmak için yazmış bulunmaktayım.
Dipnot:En güzel aşklar sadece hikayelerde vardır.
P
Pro ⭐ 18y
Aşk: Öldürmez ama kalıcı hasar verebilir. 😆
T
TheCunninG ⭐ 19y
Güzel topic
S
Sacrifices ⭐ 16y
Yalan Dostum Aşk Diye Birşey Yok Aşk Dediğin 3 Günlük Eğlence Bilemedin 5 Gün Sevse Kapılıpta Sürünecek Sürünecek.

Not: Alıntı deildir aklımdan yazdım da adam doğru söylemiş
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
daha başka yorumlayacak yokmu orijinal bir şekilde 😎
J
Josephine ⭐ 17y
Hadi bakalım görelim cevherleri.
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Aşk:Hayatın bize hazırladığı en büyük sürpriz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: