R
RideTheLightning
⭐ 17y
Aşk, Müzik endüstrisi'nin bir icadıdır 😈
Aşk,herkes aşkı kolay,basit birşey sanar.Fakat aşk;insanın kalbini derinden vuran bir ok misalidir.Aşık olmak kolaydır,fakat aşkı bırakmak hiçte o kadar olmayabilir.Elbet hepimiz duyuyoruzdur;"Aşk yüzünden intahara kalkıştı" vb. başlıklar... Her insan aşık olamaz.Hani Leyla ile Mecnun,Aslı ile Kerem'i biliyorsunuzdur.Birbirleri için neler yapmışlardı.Tam hatırlamıyorum fakat bir genç bile sevgilisi için o yakıcı Güneş'in altında kaç Km sırtında tuz taşımıştı.Yani dediğim gibi aşk güzel fakat acı bir duygudur...

Aşk ; Tadına doyum olmayan, karşılıksız dile gelen sevgidir.
Ps:Zamanı geçti ama şansımı genede yazmak istedim. 8)

Bilgilendirme için sağol.
Bilgilendirme için sağol.
Old Scholl'da en saygın rütbelerimizden.

Aşk : Hayatın anlamı da denebilir. İnsaların hayatına yeni bir pencere açan,insanların olaylara bakış açısını değiştiren,insanların insanlara karşı davranışını bile etkileyen,hayatında olumlu ve olumsuz etkilere neden olabilen birşey gibidir.Kız yada erkek farketmez bir insana aşık olunduğunda eğer aşık olunulan kişi doğru biriyse hayatı doğru yoldadır eğer yanlış kişiyse insanı ölüme götürebilecek birşeydir! Aşk ı tatmayan insanlara bir çağrıda bulunutyorum : Aşık olun! Tek taraflı olsada olun.Hayatınızda birşeylerin değişeceğini farkedeceksiniz..
AŞK, hiç tadılmamış şeyleri aramaktır, deliliktir ve imkansızdır; fakat AŞK'ı yaşamak güzeldir...
Aşk, güzellikleri başkasıyla paylaşmaktır...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap