Icerige atla
Extraloob

1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)

· 367 Yanıt · 31K görüntüleme · Sayfa 15 / 19
Yanıtlar
R
Aşk, Müzik endüstrisi'nin bir icadıdır 😈
F
FruitFly ⭐ 18y
Aşk kendini hiç sevmediğin bir dersten çıkarmak için kendini kusturmaya çalışmaktır , kusmaya çalıştığınızla aşık olduğunuz duygular birbirine çok benzer çok karışıktır birden bir boşluk olduğunu farkedersin ve onu gördüğünde hemen doldurursun yani , hemen seni tuvalete yollarlar
A
Aşk,herkes aşkı kolay,basit birşey sanar.Fakat aşk;insanın kalbini derinden vuran bir ok misalidir.Aşık olmak kolaydır,fakat aşkı bırakmak hiçte o kadar olmayabilir.Elbet hepimiz duyuyoruzdur;"Aşk yüzünden intahara kalkıştı" vb. başlıklar... Her insan aşık olamaz.Hani Leyla ile Mecnun,Aslı ile Kerem'i biliyorsunuzdur.Birbirleri için neler yapmışlardı.Tam hatırlamıyorum fakat bir genç bile sevgilisi için o yakıcı Güneş'in altında kaç Km sırtında tuz taşımıştı.Yani dediğim gibi aşk güzel fakat acı bir duygudur...
X
Xplosive ⭐ 17y
Aşk,herkes aşkı kolay,basit birşey sanar.Fakat aşk;insanın kalbini derinden vuran bir ok misalidir.Aşık olmak kolaydır,fakat aşkı bırakmak hiçte o kadar olmayabilir.Elbet hepimiz duyuyoruzdur;"Aşk yüzünden intahara kalkıştı" vb. başlıklar... Her insan aşık olamaz.Hani Leyla ile Mecnun,Aslı ile Kerem'i biliyorsunuzdur.Birbirleri için neler yapmışlardı.Tam hatırlamıyorum fakat bir genç bile sevgilisi için o yakıcı Güneş'in altında kaç Km sırtında tuz taşımıştı.Yani dediğim gibi aşk güzel fakat acı bir duygudur...

Konu çooooooooook eski (:
Sözlük yazarı alımları ocaktaki winter festival'de başlayacak. 😎 💃
A
eyw. bilgi için ^^
Temet Nosce
Aşk karşılıklı sevgidir.Acıyı tatlıyı paylaşmaktır.
Aşk paylaşmaktır.Çünkü aşk paylaştıkça yücelir.
Acı çekeceğini bildiğin halde vazgeçemediğin bir duygudur.
Aşk erişilemeyen erişildiği zamanda bitendir...
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bir müzeyi gezeyim dedim 😜
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Aşk ; Tadına doyum olmayan, karşılıksız dile gelen sevgidir.

Ps:Zamanı geçti ama şansımı genede yazmak istedim. 😎
O
Aşk ; Tadına doyum olmayan, karşılıksız dile gelen sevgidir.

Ps:Zamanı geçti ama şansımı genede yazmak istedim. 8)

Alımlar burdan yapılmıyor hacım.Bu müzelik sadece 👍
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Bilgilendirme için sağol.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Old Scholl'da en saygın rütbelerimizden.
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y

Old Scholl'da en saygın rütbelerimizden.

😉 🍺
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
aşk diye birşeye inanmadığım için bana göre tanımı şudur boş,can sıkıcı ve uğraşmayacağım bir iş sözlük anlamı da ileri derecede sevgi ve bağlılık duygusu imiş sözlük yazarı olmak için atmadım zaten msj sayım da yetmez:D
F
bence aşk herkesin başına gelebilecek geçici ya da kalıcı , anlık ya da ömürlük, isteyerek ya da istemeyerek ,umulmadık bir zamanda insanın başına gelebilecek bazen güzel bazen kötü değişik hislerin biraraya geldiği karşılıklı olduğunda mutlu eden karşılıksız olduğunda şair eden enteresan bir olaydır.
V
volkanka ⭐ 17y
Aşk : Hayatın anlamı da denebilir. İnsaların hayatına yeni bir pencere açan,insanların olaylara bakış açısını değiştiren,insanların insanlara karşı davranışını bile etkileyen,hayatında olumlu ve olumsuz etkilere neden olabilen birşey gibidir.Kız yada erkek farketmez bir insana aşık olunduğunda eğer aşık olunulan kişi doğru biriyse hayatı doğru yoldadır eğer yanlış kişiyse insanı ölüme götürebilecek birşeydir! Aşk ı tatmayan insanlara bir çağrıda bulunutyorum : Aşık olun! Tek taraflı olsada olun.Hayatınızda birşeylerin değişeceğini farkedeceksiniz..

😈
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
Aşk; Uğruna Ölümdür
B
aşk bir tesadüftür sexten ileri , ölümden geri gitmez
A
arden3521 ⭐ 17y
Aşk, bir tamın iki yarısı olmak yani bütünleşmektir.

Özdemir Asafda bu şiirde açıkca anlatmıştır.

2=1
Kim o, deme boşuna...
Benim, ben.
Öyle bir ben ki gelen kapına;
Başdan başa sen.

Özdemir Asaf
X
Xplosive ⭐ 17y
Konunun miyadı doldu beyler. Ocakta yeni sözlük yazarı alımı başlayacak. 😘
.NET
.NET ⭐ 19y
AŞK, hiç tadılmamış şeyleri aramaktır, deliliktir ve imkansızdır; fakat AŞK'ı yaşamak güzeldir...
Aşk, güzellikleri başkasıyla paylaşmaktır...

Ne saçmalamışım bea 😆
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: