Icerige atla
Extraloob

1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)

· 367 Yanıt · 31K görüntüleme · Sayfa 16 / 19
Yanıtlar
X
Xplosive ⭐ 17y
AŞK, hiç tadılmamış şeyleri aramaktır, deliliktir ve imkansızdır; fakat AŞK'ı yaşamak güzeldir...
Aşk, güzellikleri başkasıyla paylaşmaktır...

Ne saçmalamışım bea 😆

Bence kendine haksızlık ediyorsun. 😆
V
volkanka ⭐ 17y
Aşk : Hayatın anlamı da denebilir. İnsaların hayatına yeni bir pencere açan,insanların olaylara bakış açısını değiştiren,insanların insanlara karşı davranışını bile etkileyen,hayatında olumlu ve olumsuz etkilere neden olabilen birşey gibidir.Kız yada erkek farketmez bir insana aşık olunduğunda eğer aşık olunulan kişi doğru biriyse hayatı doğru yoldadır eğer yanlış kişiyse insanı ölüme götürebilecek birşeydir! Aşk ı tatmayan insanlara bir çağrıda bulunutyorum : Aşık olun! Tek taraflı olsada olun.Hayatınızda birşeylerin değişeceğini farkedeceksiniz..

😈

Bunu; hangi kıza aşıkken yazdığımı gayet iyi hatırlıyorum.
Aklıma geldi birden 😗 😗 ❤️
F
Aşk;kökünden de anlaşılacağı üzere(aşeka) bence sarmaşık anlamına geldiğinden,etkisinde kalanı soldurur,ona acı verir -_-(Her zaman için değil tabii ki ben gözlemlerime dayanarak söylüyorum:P) Btw yanlış anlaşılmasın birilerinin kulağına gider ben çok mutluyum sarmaşığımla 😁 ❤️ 😘
P
PHR34|< ⭐ 18y
Masal Kahramanıdır 😈 😈
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Aşk yaşayan her insanın yaşamı boyunca en az bir kere başına gelen tek şeydir.Aşk sevdiğin kişinin yolunu gözlemektir,gözünü penceresinden alamamaktır,onu görüceğim umuduyla sabahları bir başka kalkmak,geceleri bir başka yatmaktır....
S
sharkxx ⭐ 17y
Aşk değişik bir duygular yaşayıp bu duyguların ne olduğunun bilinememesidir.Kişinin akla gelmesiyle saatlerce geçmeyen karnının üstünde uçuşan kelebek ordusudur.Aşk masturbasyon yapamamaktır.Aşk kısacası aşık olan insana denir sebebide belli değildir.
H
hombir ⭐ 17y
hayatın en güzel şeyi.
W
Wajuka ⭐ 17y
Aşk bir kızın sapıtmasına duygu sellerine kapılmasına neden olan bir olgudur. Şaka 😆
Aşk çiğ köfte gibidir, tadına doyum olmaz ama içini yakar...Hem ağzın yanar hem de yemeye devam edersin.
J
JetHomme ⭐ 19y
AŞK : Açık Gözle Görülen Tek Rüyadır.
W
AŞK

Aşk bir Kıza Görünce Kalbinin yerinden çıkması ve kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durumdur,
bazı mitolojilerde aşk tanrılarına yer verilmektir.Aşk ona inanmak ve onun için herşeyi yapmaktır.

Aşıkmıymışım acaba 😆
E
bir avuç masumiyet
G
Guernica ⭐ 18y
Aşk karşı cinsi benliğinden daha cok sevmektir,Aşk büyük bir sevgidir,hatta en büyük sevgi,Aşk tarifsiz bir tutkudur,sadece yaşanmakla anlaşılabilem bir gizem,aşk mutluluktur,Aşk acizlik, zayıflıktır. Boyun eğmektir.
eskiler bilir
Advance
Advance ⭐ 18y
Aşk karşı cinsi benliğinden daha cok sevmektir,Aşk büyük bir sevgidir,hatta en büyük sevgi,Aşk tarifsiz bir tutkudur,sadece yaşanmakla anlaşılabilem bir gizem,aşk mutluluktur,Aşk acizlik, zayıflıktır. Boyun eğmektir.

😆 Hâla cevaplıyorlar 😁 😁 😆 😆
S
Aşk tüm duyguları aynı anda yaşadığın bir duygudur
C
Chess ⭐ 16y
Aşk tüm duyguları aynı anda yaşadığın bir duygudur

Mesaj Başlığı: 1. Nesil Sözlük Yazarları Alımı ~ Aşk Nedir ? / (müzelik)Gönderilme zamanı: 23 Mar 2008 08:19 
S
ya kardeşim biliyorum öylesine yazdım bunun olduğu tarihide gayet iyi biliyorum sitede geziodum o zamanlarda sadece içimdekini sölemek istedim
L
Aşk başka bir yaşama kapılarını açmaktır.
Spoiler
Öylesine yazdım :D
I
ilkveson ⭐ 17y
Aşk ne üç hece ile içinde kısıtlı kalmış bir kelime ne de 29 harf ile anlatılabilecek bir şeydir.Aşkın lisanı yoktur ve tanımı da....
A
Avasin ⭐ 17y
Aşk mutluluktur, huzurdur. Kimi zaman kıskançlık kimi zaman ise esirliktir. İhaneti kini nefreti yok sayan bir müessesedir. Tüm bunların yanında en ufak rüzgarda bile alevlenebilecek ancak yüksek bir çaabayla söndürülebilecek bir közdür.
B
Bartowski ⭐ 17y
Aşk tanımlanamaz, yaşanır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: