Icerige atla
Extraloob

1 hafta aranızda yokum arkadaşlar!

· 28 Yanıt · 5.3K görüntüleme
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Yine de bakmaya çalışacam yurtdışına gidiyorum da. Mr. Green Kendinize iyi bakın. Ben yokken kim benim yerime post kasar? *şaka* Gelcem çabuk merak etmeyin.
28 Yanıt
J
güle güle git güle güle gel kardeşim 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırdır nereye gidiyorsun böyle Twisted Evil Mr. Green
U
ULTiMaTe ⭐ 19y
gule gule kardesim allaha emanet ol kendine ii bak Wink
D
Dampyre ⭐ 19y
bb :?!!!
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Kaçtım! BB Türkiye! Merhaba Brasil! Gut bay! Mr. Green
J
gut bye Very Happy
S
sw1ss ⭐ 19y
Extra berabermisiniz Very Happy Brasil fln Twisted Evil Twisted Evil
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yok ya beraber falan değiliz bu da güney americaya geliyormuş bilgim dahilinde Razz
J

yok ya beraber falan değiliz bu da güney americaya geliyormuş bilgim dahilinde Razz

Kaçtım! BB Türkiye! Merhaba Brasil! Gut bay!
diyo ama Very Happy
P
pfffffff ⭐ 19y
hadi hayırlı yolculuklar.
P
Punsier ⭐ 19y
Razz extraloob senin yuzunden memlekette adam kalmicak 😊 jigsawda dayanamadi brezilyaya gitti
rio carnavali zamani bende samba yapmaya gelsemmi acaba 😊
R
Ronin ⭐ 19y
Bende gelecem Brasile hehe
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
rio festivalinden 15 gün önce gelin en kral sex otelleri 20 dolars jakuzili dubleks kahvaltılı uydulu her yeri cam odalar Laughing Twisted Evil

rio zamanı gelirseniz samba dans okullarının partyleri oluyor işte onlar festivalden çok daha güzel okulda party düşünsenize bütün dansçı kızlar ve o okulun fanatikleri tüm gece sabaha kadar dans ve alkol ve sex not moreee Twisted Evil Mr. Green
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Daha erken gelmek zorunda kaldım teyze kıl çıktı. Mr. Green Tekrar merhaba!
J

hoşgeldin.. Very Happy
bu arada mod olmuşun tebrikler
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

hoşgeldin.. Very Happy
bu arada mod olmuşun tebrikler

Teşekkürler. ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hoşgeldin yeni mod. yap nasılsın XD
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Hiç bi yer göremedim bütün gün evde oturduk teyze var Salvador'da bu kadar huysuz olunmaz gece 5'e kadar TV izliyor televizyondaki abuk subuk yarışmaları arıyor bişey anlamıyom bi iki kere dışarı çıktık. Ben kız götürmeden burdan gidersem top olim havasıyla gittim halbuki. Yalnız o asansörümsü olayla şehrin alt bölümüne bağlanması çok güzel tam çözemedim tesadüfen gördüm. Bi de kızlar aşırı hormonluydu içim gitti. Göğüsleri kafam kadar.. T_T
J

Hiç bi yer göremedim bütün gün evde oturduk teyze var Salvador'da bu kadar huysuz olunmaz gece 5'e kadar TV izliyor televizyondaki abuk subuk yarışmaları arıyor bişey anlamıyom bi iki kere dışarı çıktık. Ben kız götürmeden burdan gidersem top olim havasıyla gittim halbuki. Yalnız o asansörümsü olayla şehrin alt bölümüne bağlanması çok güzel tam çözemedim tesadüfen gördüm. Bi de kızlar aşırı hormonluydu içim gitti. Göğüsleri kafam kadar.. T_T

zuhahahahhaha Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: