B BursaSporLu ⭐ 19y 18 yil once #21 nice seyahetlere TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jason Walker ⭐ 19y 18 yil once #22 nice seyahetlere ohooo geldi bile geç kaldın Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pfffffff ⭐ 19y 18 yil once #23 hahahaha muhabbete bakarmısın nasıl göremedim ben neresi orası kafam kadar olan şeyleri bide ben göreyim 😊pardon kafan kadar Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sniker ⭐ 19y 18 yil once #24 Bu sitede ne kadar abazan var yahu... Mr. Green Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pfffffff ⭐ 19y 18 yil once #25 eywallah Cool TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XEM ⭐ 19y 18 yil once #26 hhehehhe bizide götürün :?!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pfffffff ⭐ 19y 18 yil once #27 bırak ya baksana kızlar hormonluymus Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Tweety ⭐ 19y 18 yil once #28 bırak ya baksana kızlar hormonluymus Mr. Green lazım değil abi bize hormonlusu Wink Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil