legolas şu avatarını editlersen sevinirim bende koyayım hmm
1 Günde 15 Şehit..
· 45 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
Bu ülkenin bütün şehitlerini Cennete uğurladık! Giden şehidin arkasından dualar ettik " Allah'ım cennetine kabul et " diye... VATANIMIZ SAĞOLSUN... DARISI BİZİM BAŞIMIZA ...
Selametle!...
Selametle!...
G
Glorfindel
⭐ 19y
arkadaşlar,15 tane değil şimdiye kadar 50 bine yakın şehit verdik.diğerlerinde siyasilerimiz hiç bu şekilde davranmamışlardı.siyasi olarak hesap yaptıklarından korkuyorum.ordu açısından ise siyasilerin bu yardım etme çabalarına şaşkınlık duymalarına karşı memnuniyet duyduklarını gördüm.askerlik yaptığım yer dolayısıyla ve yeni askerden gelen birisi olarak şunu söylemeliyim ki,ordumuz tek bir can için bile ayaklanıyor;tek bir canda bile bütün komutanlar,kurmaylar toplanıyor,inanılmaz bir trafik oluşuyor.1 kişi gitmiş 10 bin kişi gitmiş rakama bakılmadan teyakkuza geçiliyor.siyasi yöndende bu davranışa destek geldiğinde ki geliyor gibi,sanırım bu sefer bu şerefsizlerin çok büyük bir çoğunluğunu cehennemin dibine gönderecez.
türk askeri vatanını seven askerdir her türk evladı savaşmak için bizim için terörle mücadele ediyorlar bizde onlara destek olarak ardım etmeliyiz Crying or Very sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap