herkesinde bildiği gibi 2 günden beri sro oynayanlar bu rezilliğe şahit oldu dün 16:45 sıraları düzeldi diye seviniyodum fakat bugün 11:15 te tekrar başladı bu sorun tek bendemi herkestemi?
Saat 11:15 Rezillik Başladı..
· 19 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
_
_*SaNZCaK*_
⭐ 19y
HERKESTE.
2 gündür bende de felaketti ama bugün düzeldi. santam
2 gündür bende de felaketti ama bugün düzeldi. santam
bendede düzelmişti can hiç sorma tekrar başladı bgn c9 veriyo çıldırcam Mr. Green
problem devam ediyor.
X
XipeHocter
⭐ 19y
bizim guilddekiler deliriyor ama bende damla sorun yok ::)
santam
santam
santam
puahah şanslısın extraokk
dün bende 0 lag vardı bugun basladı cok feci lag var...
oyundan çıkma sakın çıkarsan girremezsin c9-c7 vs..
T
The_DifferenT
⭐ 19y
santam
aynen bende de boyle msn açıyom millet çıldırıyo c9 dan ve lagdan bende aralıksız net süper kesintisiz tek sorun bile yok alchemy de tutuyo daha ne olsun
darısı tüm çilekeşlere Mr. Green
X
xxmurat41xx
⭐ 19y
Ahh ah 3 saattir bi tarfic bi C9 bi C7 :@@
oyundan çıkma sakın çıkarsan girremezsin c9-c7 vs..
girmesine giriyorum pre. var ama ben cıkmasam bile dc veriyor bugün en az 20 kere dc yedim...
Sorun neydi ?
Sorun neydi ?
sorun lag başka ne olacak ? Mr. Green
ben 3 gündür giremiyorum tirafic verse kalkıp oynucam Laughing hep c9 Evil or Very Mad
arkadaşlar ttneti arayan varmı ? sorun neymiş ben 2 gündür arıyorum cvp veren yok oparetörlerimiz diğer müşterilerimizle ilgileniyor dior başka bişe demiyor Sad
alltyapı oluşturuyomuşlar bu akşam bitecekmiş öle diyolar valla
Arkdaşlar sorun bittimi? Bu arada TTnet türkiyede internet kullanıcıların yüzde 98 i sana sövdü haberin olsun... Laughing Laughing
ya o kadar yeni pre bot her şey aldım herada kasmaya bi hafta sonumuz var adam gibi kasmak için başıma bu çıktı çıldırcam ticketler boşa akıyo admalar 60 olacak az kaldı hera da ben bu oyuna dvm edem mi artık ne önemi kaldı bu sorun nerden yaşanıyorsa artık o mesajı almıştır popcorn Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap