Icerige atla
Extraloob

1 Günde 15 Şehit..

· 45 Replies · 3.8K views · Page 2 / 3
Replies
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y
Ruhları Şad Olsun Annelerıne Babalarına Sabırlar Dilerim Crying or Very sad Crying or Very sad
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
hergün şehit haberleri duymaktan bıktık ya ve zaman vbiticek bu teror ne zaman sona ericek yaaaaaaaaaa
C
Caprice ⭐ 19y

hergün şehit haberleri duymaktan bıktık ya ve zaman vbiticek bu teror ne zaman sona ericek yaaaaaaaaaa

Bu PKK denen ŞEREFLİ insanlar olduğu sürece her zaman..Dileriz ki sona ersin..
J
bunlar insanmı :S
S
SCSI ⭐ 19y
ruhları sad olsun diyeyim

en kısa zamanda yakalanırlar inş katiller...

eski bir mod olarak siyaseti forumumuza karıstırmamaızıda rica ederim...
C
Caprice ⭐ 19y

bunlar insanmı :S

Oda Doğru.. kahvekeyfi
S
Papa Öldü Hristiyan Oldunuz , Hırant Öldü Ermeni Oldunuz , 1 Gunde 15 Sehit Verdik, Hanginiz Türk Oldunuz....
J

Papa Öldü Hristiyan Oldunuz , Hırant Öldü Ermeni Oldunuz , 1 Gunde 15 Sehit Verdik, Hanginiz Türk Oldunuz....

helal olsun ...
O
os1 ⭐ 19y
ben bi efktsiz video yapmıştım herhalde kimse beğenmedi Crying or Very sad
viewtopic.php?f=16&t=22898&hilit=
B
BeachBoy ⭐ 19y
ulan hırant dink denen bi herif öldü herkes ayaklandı hepimiz hırant dinkiz hepimiz ermeniyiz diye
15 şehit veriyoruz bi kişi çıkıp hepimiz türküz hepimiz şehit ailesiyiz demiyor bazı şeylerden şüphe duymaya başladım
M
mavi_ ⭐ 19y
bayrağa uzanan ellerin ta .. anladınız forumu bozmamak ıcın konusmak ıstemıyorum...
L
LorD_LeGoLaS OP ⭐ 19y
Bugunde tam 12 şehit verdik 14 yaralı 6 tanede kayıp...
Devlet ise hala referandumla uğraşıyor...
4
Hay referandum a ya :S Evil or Very Mad
R
RollsRoyce ⭐ 19y
[c=3]Bayrak yere düşerken
alkışlayan piçleri
Kahredecek Türk milleti
Destek veren güçleri
Meleküt aleminde
Destan olan can bizim
Dalgalansın Bayrağım
Üstündeki kan bizim
Dört aylık bebeklere
Kurşun sıkan nerdesin
Nereye gidersen git
Öleceğin yerdesin
[/c=11]
P
pfffffff ⭐ 19y
(W) 16 şehitimiz ve onların yakınlarının acıları için MSN nickimizin başına soluk gül koyuyoruz. ( W ) Buna destek vererek ve bütün arkadaşlarına göndererek üzüntünü internet ortamındada göster
J

(W) 16 şehitimiz ve onların yakınlarının acıları için MSN nickimizin başına soluk gül koyuyoruz. ( W ) Buna destek vererek ve bütün arkadaşlarına göndererek üzüntünü internet ortamındada göster

ben koydum Sad
P
Punsier ⭐ 19y

Ben koymuyorum bu sekilde kani durduramayiz bu aciyi bu sekilde bitiremeyiz Bu sehit olan insanlarin ne sucu var ucbin tane dagda yasayan gotunu tasa silen hayvanlardan daha asagi yasayan hayvan bile olamayacak bunlarin bu ulkenin askerine saldirmasini sehit etmesini bu sekilde engelleyemeyiz
18 milleti canakkaleden kovan yunani denize doken omer cavuslarin sutcu imamlarin nene hatunlarin torunlari simdi dagdaki uc bes teroristle neden basedemiyor

http://www.youtube.com/watch?v=zTtcMThX294 bu video herseyi anlatiyor
ya bu kani durdurun ya artik millet ciksin daglara durdursun
A
Hakkari de sehit olan kardeslerimizin aziz ruhlarindan bi FATIHAyi esgirgemiyelim unutmalim ki onlar bizden bunu bekliyor bence bunu unutmayın gul falan hıkaye dedığim gıbı onların bızden bekledığı en azından bır fatıha
S
sLaYeR_ ⭐ 19y

gül koymasam son zamanlar alerji oldum zaten onlar şımarttı bu pkk yı özel harekat kapandı bu terör mehmetçiğin uğrascağı iş deil özel harekatta eskiden adamlar bi giderdi 1 kisi 10 tane terörist temislerdi aslında bu amerikan yandaşı akp Idea oldukça daha duycaksınıs bunları en yakın zamanda (türk askerlerinin gözetlendiği pkk ya iletildiği )incirlik kapatılmalı ve kuzey ırağa savaş açılmalı yoksa bu üzücü olayları görmek zorunda kalacağız Evil or Very Mad
C
Crisis ⭐ 19y
zBir Gün İsteselerde İstemeselerde Bir Köpek Gibi Ayagımıza Kapanacaklar !!!! Kahrolsun PKK !!!

-Resim Silinmiş.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: