extraloob super isler yapmaya devam ediyor cok iyi bir konu olmus arkadasa tesekkurler insallah hakettigin yerlere gelirsin hadi basarilar
1 Ayda 1 Milyon Sp Kasmak!
· 78 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 4
Yanıtlar
Hmm ben lv20lik charı düşünmüştüm o vakit şimdilik devam et ancak lv20 olan characteri partieden çıkarırsan daha çok exp-sp kazanırsın Normal de Lv64 Moblar senin için daha iyi ancak Cave de Wizard characterle kasman zor olur.
edimmu&shakramlarda kasıyorum,birisi mag vuruyor birisi phy vuruyor ama phy vuranın giantı cıkmıyor onun icin rahat oluyor.bu arada 55 lik charımda ticket varken denedim pt de 20 lik char yokken 18 k exp geliyor,pt ye 20 lik girince 36k exp geliyor.sp lerde bi degisme farkedemedim cünkü 0 gap gidiyorum.neyse emegin icin tesekkürler 👍 ❤️ 😘
başka bir sitede daha önce rastlamıştım ama exl a koyduğun için sağol yinede 😊 paylaşım için tşkkrler...
H
H@K@NCH3SS
⭐ 18y
Gerçekten süper olmuş teşekkürler
cok güzel paylasım saol
L
last_knight
⭐ 19y
cok saol + tebrikler
partyde bi 90 bide 10 varsa
90+10=100
100/2=50
10 lvlı 50 lvlık canavarlarda kasarsan exp denen bişe gelmez :S
90+10=100
100/2=50
10 lvlı 50 lvlık canavarlarda kasarsan exp denen bişe gelmez :S
mukemmel
G
gaffurchar
⭐ 18y
eline sağlık
Süqerrr :))
Keşke bide tamamen alıntı yaptığınıda yazsaydın... Uğraştığın tek şey Font değiştirmek, EXL damgası vurmak...
Keşke bide tamamen alıntı yaptığınıda yazsaydın... Uğraştığın tek şey Font değiştirmek, EXL damgası vurmak...
hani kimseyi kırmayayım diyorum ama delirtiyorsunuz beni, alıntı nedir derleme nedir bu farklı bilmediğin ne kadar belli ama ben sana öğrenmen için 1 gün süre veriyorum, sitemizden 1 gün uzaklaştırıldın 😎
Edit By Lithium
Edit By Lithium
Güzelim küçük şirketler vardır arada bir güzel bir ürün yaparlar bunu çıkardıktan sonra büyük şirketler gelir bunun üstüne gerekli eklemeleri yapar ,gereksiz bölümleri çıkarır ve Üstüne markasını takar ve millet kalitesinden ötürü büyük şirketin yaptığı sürümü kullanır bu olayda budur ki illa emeğe saygı duymam gerekiyorsa ben içimden duyuyorum merak etme 👍
emeğe saygı teşekkürler
Alıntımı Ne Diyobu yha kafanmı güzel senin Çok Güzel olmuş hacım ellerine koluna sağlık
Çok pratik ve hızlı bir sp farm neydi o skilleri bırak 71 de kas sp 😊
(64 Wiz. ile de oluyor Full-İnt bi kaç esya ya da int bastım mı tmm dır + hızlı bot )
- Resim Silinmiş. - Resim Silinmiş.
Buda Benim Wizard'ım 🍺
(64 Wiz. ile de oluyor Full-İnt bi kaç esya ya da int bastım mı tmm dır + hızlı bot )
- Resim Silinmiş. - Resim Silinmiş.
Buda Benim Wizard'ım 🍺
S
shinyofdark
⭐ 17y
şu son arkadaşın fotosu harikaymıs
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap