Perfect ! 😘
1 Ayda 1 Milyon Sp Kasmak!
· 78 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
Çok güzl bi açıklama yapmışsın çok saol
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
çok güzel olmuş bende ypamıştım böyle bişiyi ama sen resimde eklemişsin süper olmuş ty 😉
çok güzel olmuş
J
Jason Walker
⭐ 19y
Ellerine sağlık harika bir rehber olmuş. Sadece sp kasmak değil, bir çok kolaylığı da beraberinde getiren bir rehber.
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
masallah cok saol 😊
çok saol
Çok güzel bi rehper gerçekten
Rehber..
T
tugayakpinar78
⭐ 18y
Helal olsun aga yaw banada böle bişi lazımdı ama 70 + çar yok 😞 arkım 66 wizardı verirse onunla yapacam hayırlısıyla.
bu arada premiumumda yok 😞
bu arada premiumumda yok 😞
süper
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Artık güzel bir koruma kopyasına geçilmiş.
CTRL+C / CTRL+V tarih mi oluyor yoksa 😜
CTRL+C / CTRL+V tarih mi oluyor yoksa 😜
Ellerine sağlık güzel çok güzel bi rehber olmuş ...
Artık güzel bir koruma kopyasına geçilmiş.
CTRL+C / CTRL+V tarih mi oluyor yoksa :P
fiii tarihinde yürürlüğe sokmuştum sitenin açıldığı 2 şubat 2007 topiclerime bakara görebilirsiniz lakin uygulamasını bir espio bir jason yapıyor 😘
süper hazırlamışsınn .
Oha demek istiyorum 😁 😁 😁 😁 2 hafta önce acsaydın yapdıgım charımın farmına devam ederdim 😐 2 haftada 90k sp kasdım,usanıp bırakdım 😞 neyse cok konustum emegine saglık 😘 👍
ps:ben 55 lvl xbow charımı 72 lvl wizard ile 61-63 lük yaratıklarda kasıyorum,20 lvl bard char yapıp onuda pt ye koydum.Sizce iyimi yoksa canavarları degistirmem gerekmi?Cevaplarsanız sevincem ❤️ 🙏
ps:ben 55 lvl xbow charımı 72 lvl wizard ile 61-63 lük yaratıklarda kasıyorum,20 lvl bard char yapıp onuda pt ye koydum.Sizce iyimi yoksa canavarları degistirmem gerekmi?Cevaplarsanız sevincem ❤️ 🙏
eline saglık cok güzel olmuş 🤘 🤘 🤘
G
garip_avci
⭐ 18y
ellerine sağlık çok güzel olmuş 👍 👍 👍
Oha demek istiyorum 😁 😁 😁 😁 2 hafta önce acsaydın yapdıgım charımın farmına devam ederdim 😐 2 haftada 90k sp kasdım,usanıp bırakdım 😞 neyse cok konustum emegine saglık 😘 👍
Lv49 Mobta kasarsan özellikle bard charın için ideal verimi alırsın 👍
ben 55 lik euro charımı kasmak istiyodum ama 🤔 o 20 lvl bard charı buffundan yararlanıyım diye koymustum partye 😐 :?
Hmm ben lv20lik charı düşünmüştüm o vakit şimdilik devam et ancak lv20 olan characteri partieden çıkarırsan daha çok exp-sp kazanırsın Normal de Lv64 Moblar senin için daha iyi ancak Cave de Wizard characterle kasman zor olur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap