Icerige atla
Extraloob

1 Ay + süreli Sbot üyelik verene 78 xbow 400 k sp li verilec

· 6 Yanıt · 1.2K görüntüleme
J
JeaCraft OP ⭐ 17y
Evet yanlış duymadınız. Sbot acc. Verene 78 xbow/warrior 400 k sp 10 gün preli Server Gaia

Exl. aracılığı olacak ücret size aittir. Msn mailto:[email protected] ekleyiniz..
6 Yanıt
T
TheRage ⭐ 18y
Evet yanlış duymadınız. Sbot acc. Verene 78 xbow/warrior 400 k sp 10 gün preli Server Gaia

Exl. aracılığı olacak ücret size aittir. Msn mailto:[email protected] ekleyiniz..

Vereceği charın ismi HearTSquad...BENİM charım.Takasladığımız char.93blade almıştım karşılık olarak!!!!Yazıklar olsun
T
TheRage ⭐ 18y
Dostlarım sağ olsun,ip adreslerin şuan elimde.Şimdi,warrior charımı gerimi vereceksin yoksa sabah buradan okul yerine karakolamı gideyim?
A
alicikali ⭐ 17y
Charı bende yeni aldım... Exl aracılığıyla da olur ! dolandırıcılıkda olmaz ! İsteyenlere duyrulur !
T
TheRage ⭐ 18y
Charı bende yeni aldım... Exl aracılığıyla da olur ! dolandırıcılıkda olmaz ! İsteyenlere duyrulur !

Ya kimi kandırmaya çalışıyorsun hala ya?Mercury serverındaki ___ghost___ 93 bladein ile bu charımı takas ettim ben.sonra çaldın charı.bide gelmiş bunu yeni aldım ben tekrar satıyorum.Ya anlamıyorum insanları bu kadar safmı sanıyorsun???
Herkeze duyurulur.Bu char benim eski charım takas ettik ve charımı çaldı.JeaCraft ACC'unun ya şifresini unuttun yada bann yedi siteden şimdide milleti ben aldım satıyorum diyorsun.Hadi canım?

Ps:alicikali adlı kişi JeaCraft'ın kendisidir.Dolandırıcının tekidir...!!!Dikkat edin canınız yanmasın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: