Icerige atla
Extraloob

02 Haziran Salı. Update Bilgileri

· 107 Yanıt · 8.8K görüntüleme · Sayfa 5 / 6
Yanıtlar
C
Co709 ⭐ 19y
Aradaşlar bende BSObj Plugin Hatası Veriyor 😢

update ettin mi peki silkroad u ?

Hacım Update etmek için açıyom o zaman veriyo 😐 😐 😐
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Oyun eski düzenine döndü 😊

Eskiden imaj kod cart curt yoktu, enter'a bas gir yapardık. 🎭

o enter'ın dili olsada konuşsa kalvyeyi göçertir tarzda enter'a basma hastalığına yakalanacağız gene 😜
C
Co709 ⭐ 19y

o enter'ın dili olsada konuşsa kalvyeyi göçertir tarzda enter'a basma hastalığına yakalanacağız gene :P

😄 😄 😄
C
Co709 ⭐ 19y
Bana yardım edecek yok mu ??????
C
Co709 ⭐ 19y
Bana Manuel Patch Verebilir misiniz?
M
Milano ⭐ 18y

o enter'ın dili olsada konuşsa kalvyeyi göçertir tarzda enter'a basma hastalığına yakalanacağız gene :P

Auto Matic Enter rulezzz 😜
B
brkcn ⭐ 18y
Ya Beyler Kötü Bir Sorunum Var.Oyuna Giriyorum.Charlar Gözükmüyo :S:S Deli Olucam 2-3 Sattir Düzelmedi :S:S Yardım Edin Lütfeeeennn :(:(:(:(
A
Aesify ⭐ 18y
Oto Entera Birakiyorum Gine Girmiyo Bu Ne İş Ya
A
Agilla ⭐ 18y
Joymax Baya Akıllı İmg Kodeyi kaldırarak Bizim Girmemizi Engelliyorki Premium Alabilelim Jm Para Kazansın Maksat Onun Yerine ECSROya veririm para daha iyi olur 😊 Ben hala deniyorum 2 saat oldu bi türlü giremedim
B
brkcn ⭐ 18y
Arkadaşlar Ben Oyuna 3-4 Kere Girdim Char Yok Çıktım Tekrar Girmeyi Denedim Filen :s :s:s:s Char Gözükmüyor yardım edin lütfen :(:( Girebiliyorum oyuna ama char yok yok yok.... yardım edinn:(:( Sorun Nedir 😞
J
Arkadaşlar Ben Oyuna 3-4 Kere Girdim Char Yok Çıktım Tekrar Girmeyi Denedim Filen :s :s:s:s Char Gözükmüyor yardım edin lütfen :(:( Girebiliyorum oyuna ama char yok yok yok.... yardım edinn:(:( Sorun Nedir :(

Serveri yeniden seçip dene işe yararsa teşekkür et lütfen 😄
B
beyyz ⭐ 17y
arkadasım aynı sorun bendede olustu sebebını anlayamadım kagıt sıkıstırıp gırıom char yoq... IMAGE KODEYI GERI ISTIYORUZ
R
aynı hata bende de var nolcak ya :S
C
Co709 ⭐ 19y
Bendede Aynısı Oldu Botun Bittiğinden olabilir mi acaba?
7
77robin77 ⭐ 17y
ben daha update bile edemedim yaa ne oluyor acaba
E
Enter'e basılı tutarak girdiğinizde char gözükmüyor bu hatada bende oluştu.3 Tane client açtım ve tek tek denedim bu sefer olmadı.Bakalım bunun çaresi ne olacak ^^
M
Milano ⭐ 18y
Yeni patch gelir mutlaka charların gozukmesi icin.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1.197 geldi daha da gelmez haftaya salıya kadar.
B
brkcn ⭐ 18y
Kardeşler Şu Oyuna Girdiğinde Char Gözükmeme Sorununu Çözdüm.Server İle İlgili Deil.Sürekli Entere Basıyoruz Oyun Kitlenio 😄 Charlar Gözükmüyo Karakterde Yaratamıyoruz 😄 Bu Yüzden Oyuna Girdiğinde Siyah Ekran Geldiği Anda eLİNİZİ ENTERDEN ÇeKİN Veya Kağıt Para Vs. Sıkıştırıyosanız Onuda Ordan Alın 😄 Yoksa Oyun Kafayı Yiyior 😄.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: