bunu bılmıyodum 3 kereden sonra dc mı verıyo , o zaman bu oyun oynanmaz 👴
02 Haziran Salı. Update Bilgileri
· 107 Yanıt · 8.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
Oyuna giriyorum char yok :S biri yardım edebilr mi ?
herşey iyi güzelde, niye premiumlu char oyuna giremiyor trafik veriyor burası biraz saçma sanki
Y
Yalnizgezen
⭐ 19y
Artık "a.q." yazamıcaz en çok ona üzülüyorum 😜
ımage code kaldırılması süper oldu
premiumla zorla giriyorum birkac kere acıp kapatarak. premiumsuz nasıl olacak kimbilir
Şaka gibi birşey olmuş bu.
Preli charlara Trafic veriyor 😄
Preli charlara Trafic veriyor 😄
duzelır ınsaf daha yenı gecıldı 1.196 ya
Preli charlara Trafic veriyor :D
😄 😄 aynen bune ya iyice eddiler içine bi yandan güzelleştirirken bi yandan batırıyolar
t botta giddi zaten 😐 😐 😐
Demekki yine güncelleme gelecek ben yine loader'ı sbot'u , isrobot'U , clienti ,tbot'u upload edicem 😢 😢
Demekki yine güncelleme gelecek ben yine loader'ı sbot'u , isrobot'U , clienti ,tbot'u upload edicem 😢 😢
kardeşin her salı aynı duruma düşüyor işte tam şaka gibi, her salı bu aptallığı yapıyorlar ulen 6 saat çalışma vardiyorsun süre bitiyor gene kapatıyorsun ne aptal herif bunlar yaaa yok client upload et yok 5 tane botu upload et wayyy halimize her salı böyle yorgun argın geçiyor lakin bugün kemalist'ime çok teşekkürler yükümü bayağı hafifletti 😘
kardeşin her salı aynı duruma düşüyor işte tam şaka gibi, her salı bu aptallığı yapıyorlar ulen 6 saat çalışma vardiyorsun süre bitiyor gene kapatıyorsun ne aptal herif bunlar yaaa yok client upload et yok 5 tane botu upload et wayyy halimize her salı böyle yorgun argın geçiyor lakin bugün kemalist'ime çok teşekkürler yükümü bayağı hafifletti 😘
Bir daha böyle bir şeye kalkışırsam 2 olsun her salı geç kalkacağım 😁
valla helal olsun sanada hacım , kafayı yiyecektim yahu xD
image kod yok mu ? ^^
yok.
ImageCode kalkmış.. AutoLoginler ne olacak xD xD
Süper oldu...
Şaka gibi 2 gün sonra canavarı karaya çıkartıp oyuna başlayacağım silk,sbot herşeyi aldım trafic sorunu mu var O.o :'| Acaba Core2Quad 2.5 Ghz. 2x 2GB DDR3 RAM Palit GTS 250 GDRR3 1GB Ekran kartıyla ile kaç client açacağım 🕵️
yok.
Bu joymax başkalarının bu iş uzerinden kazanacagı parasını kesiyor.
Oyun eski düzenine döndü 😊
Eskiden imaj kod cart curt yoktu, enter'a bas gir yapardık. 🎭
Eskiden imaj kod cart curt yoktu, enter'a bas gir yapardık. 🎭
Aradaşlar bende BSObj Plugin Hatası Veriyor 😢
Aradaşlar bende BSObj Plugin Hatası Veriyor 😢
update ettin mi peki silkroad u ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap