0 laqda DC yiyorum kafayı yemek üzereyim pcde winapdan başka hiç birşey çalışmıor sadece silkroad açık ve laq yokken dc yiyorum 😐
0 laq düz yolda Dc xD çıldırıcaaam
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Aynısı benimde başıma geliyordu .. Sorun: Bilgisayarında virüs bulunuyor..
Bende yok diceksin .. Bende öyle diyordum .. Format attım artık net kopma diye birşey yok ..
Umarım işine yarar .. 😄
Bende yok diceksin .. Bende öyle diyordum .. Format attım artık net kopma diye birşey yok ..
Umarım işine yarar .. 😄
Aynısı benimde başıma geliyordu .. Sorun: Bilgisayarında virüs bulunuyor..
Umarım işine yarar .. :D
internetim kopmuo hacım durduk yere Dc yiyorum 😢
Loader , Bot vs . 'den mi giriyorsun yoksa normaldenmi ?
Loader , Bot vs . 'den mi giriyorsun yoksa normaldenmi ?
loaderden giriyorun
bot veya botsuz fark etmio
Sorun loader'da olabilir birde normalden girmeyi dene..
O
Old School
⭐ 19y
Çoğu bu hatalar pc nin gereksinimlerinde oluyor benimki çok düşük ondan hergün 3 veya 4 kez dc verir alıştım artık
ben bir tane bir neti kişi kullanıyoruz ikiside online oynuyoruz birisi warrock vs silkroad
oyunda adım atıyorum! tak DC
oyunda adım atıyorum! tak DC
bence sorun şundan kaynaklanıyo oyun kapasitesi 3500 kişi oyun kapasitesi 3514 olunca bu sayıyı düşürmek için joymax14 kişiyi oyundan atıyo tabi o arada 14 kişi sebepsiz yere dc yiyo
bence sorun şundan kaynaklanıyo oyun kapasitesi 3500 kişi oyun kapasitesi 3514 olunca bu sayıyı düşürmek için joymax14 kişiyi oyundan atıyo tabi o arada 14 kişi sebepsiz yere dc yiyo
mesela giant keserken dc yedin.
oyuna girdin hala char yaşıyor = Server atmış.
Char şehirde= başka sebebler
Loader'dan kaynaklanıyor olmalı.Direk masaüstüne atıyorsa bil ki loader 😉
Son zamanlarda tüm loaderlarda bu sorun var arada banada oluyor pc rest atınca düzelir...
keşke bende öyle olsa.. bende dc yok ama sürekli daha serverlar easy iken bile lag var..
keşke bende öyle olsa.. bende dc yok ama sürekli daha serverlar easy iken bile lag var..
öyle olmasını istiyosan arada bi modemi resetle 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap