Icerige atla
Extraloob

Yotube Videoları

· 16 Yanıt · 3.0K görüntüleme
16 Yanıt
K
KartezyeNX ⭐ 19y
yotube deil youtube Very Happy
N

yotube deil youtube Very Happy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N
trojen cıktı
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y

trojen cıktı

Emin misin ?
İNdirdikten sonra dosyaları rardan çıkartmadan önce virustotal.com a gir , rarı seç ve tarat.
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y

trojen cıktı

Tarattım hiçbir şey yok , tüm konuları ty , thx , saol diyip çıkma ve kafandan uydurma şeyler yazmamanı rica ediyorum.("trojen çıktı" gibi)
L
sagol paylasım ıcın ındırıyorum simdi
S
bunlara gerek yokki videoyu izleyince zaten indirmiş oluyorsun Wink

Bu konuda isterseniz resimli anlatım yapabilirim
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
bekliyorun resimli anlatımı Exclamation
S
kusura bakmayın biraz siteden uzak kaldım hemen yapıyorum resimli anlatımı
B
Beijo ⭐ 19y
saol bunu arıyordum extraokk
S
İşte YouTube den video indirme (resimli)

-Resim Silinmiş.

daha sonra C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Temporary Internet Files klasörünü açıoruz (Gizli klasörleri göstermeniz gerekir)

-Resim Silinmiş.

Ben sürekli Boyuta göre yaparak buluyorum ama siz Tür e göre yaparakta bulabilirsiniz

ve en son olarak

-Resim Silinmiş.

Tabiki Videoyu izlemek için ya Codec ya da FLV Video Player yüklemeniz gerekir eğer yüklüyse zaten izleyebilirsiniz Wink
S
ouS `"]
amadous da her zaman daha kolay bir yol bulunur ne gerek programa falan Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
extraokk

tmm o yöntem daha kolay ama videoyu ihem izliosun hem de öle indirince 2 kat kota gidiyor ve bu benim gibi kotalı intenet kullananlar için sorun oluyor inşallah anlatabilmişimdir Wink
C
cem_07 ⭐ 19y
ouS `"]
amadous da her zaman daha kolay bir yol bulunur ne gerek programa falan Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
extraokk

tam bben dicektim sen demi$sin eLİne sağLık extraokk
L
allah razı olsun kardes pc mızde bulmmamız ıcın ben baska vıdeolarda ızlemıstım onları sıldım anladınız sız ınu Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: