http://rapidshare.com/files/25810310/begirazy.zip
Yotube dan VideO indiren program
Yotube Videoları
· 16 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
K
KartezyeNX
⭐ 19y
yotube deil youtube Very Happy
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yotube deil youtube Very Happy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
trojen cıktı
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
trojen cıktı
Emin misin ?
İNdirdikten sonra dosyaları rardan çıkartmadan önce virustotal.com a gir , rarı seç ve tarat.
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
trojen cıktı
Tarattım hiçbir şey yok , tüm konuları ty , thx , saol diyip çıkma ve kafandan uydurma şeyler yazmamanı rica ediyorum.("trojen çıktı" gibi)
L
last_knight
⭐ 19y
sagol paylasım ıcın ındırıyorum simdi
S
sonsuza_dek
⭐ 19y
bunlara gerek yokki videoyu izleyince zaten indirmiş oluyorsun Wink
Bu konuda isterseniz resimli anlatım yapabilirim
Bu konuda isterseniz resimli anlatım yapabilirim
bekliyorun resimli anlatımı Exclamation
S
sonsuza_dek
⭐ 19y
kusura bakmayın biraz siteden uzak kaldım hemen yapıyorum resimli anlatımı
saol bunu arıyordum extraokk
S
sonsuza_dek
⭐ 19y
İşte YouTube den video indirme (resimli)
-Resim Silinmiş.
daha sonra C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Temporary Internet Files klasörünü açıoruz (Gizli klasörleri göstermeniz gerekir)
-Resim Silinmiş.
Ben sürekli Boyuta göre yaparak buluyorum ama siz Tür e göre yaparakta bulabilirsiniz
ve en son olarak
-Resim Silinmiş.
Tabiki Videoyu izlemek için ya Codec ya da FLV Video Player yüklemeniz gerekir eğer yüklüyse zaten izleyebilirsiniz Wink
-Resim Silinmiş.
daha sonra C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Temporary Internet Files klasörünü açıoruz (Gizli klasörleri göstermeniz gerekir)
-Resim Silinmiş.
Ben sürekli Boyuta göre yaparak buluyorum ama siz Tür e göre yaparakta bulabilirsiniz
ve en son olarak
-Resim Silinmiş.
Tabiki Videoyu izlemek için ya Codec ya da FLV Video Player yüklemeniz gerekir eğer yüklüyse zaten izleyebilirsiniz Wink
S
sonsuza_dek
⭐ 19y
ouS `"]
amadous da her zaman daha kolay bir yol bulunur ne gerek programa falan Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
extraokk
tmm o yöntem daha kolay ama videoyu ihem izliosun hem de öle indirince 2 kat kota gidiyor ve bu benim gibi kotalı intenet kullananlar için sorun oluyor inşallah anlatabilmişimdir Wink
ouS `"]
amadous da her zaman daha kolay bir yol bulunur ne gerek programa falan Twisted Evil
-Resim Silinmiş.
extraokk
tam bben dicektim sen demi$sin eLİne sağLık extraokk
L
last_knight
⭐ 19y
allah razı olsun kardes pc mızde bulmmamız ıcın ben baska vıdeolarda ızlemıstım onları sıldım anladınız sız ınu Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap