EmmaW

beyler oyundaki nickim unDeaD wiz-bardım çeşke bard-cleric açsaydım çünkü bardla kasıyorum 3dg staffı bile almadım :D birşey lazım olursa pm bekliyorum max yarım saate pm lerinize bakarım malum arada afk oluyorum bot kasıyor :D

Bizde mi başlasak, yeni serverın şerefine oyuna...8)
Ps:Extra, '' extraloob '' ismin de bir char açtım, parada anlaşabilirsek alırsın.:mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
El Verano demiş ki:
Ps:Extra, '' extraloob '' ismin de bir char açtım, parada anlaşabilirsek alırsın.:mrgreen:

yok be kuzum ben bu server'a farklı fanteziler için geldiğimi her topicte belirtmiştim bu bağlamda hedefler farklı o senin olsun 8)

extraloob demiş ki:
El Verano demiş ki:

yok be kuzum ben bu server'a farklı fanteziler için geldiğimi her topicte belirtmiştim bu bağlamda hedefler farklı o senin olsun 8)

:thumbsup: :thumbsup:

Çok yakında Heliosu sallıcam hazırlan okan abi 8) 8) :twisted: :twisted:

arkadaşlar sizlerden bir ricam var eğer sakıncası yoksa tabi bu serverdeki taxi açarak insanları soyanlara bir formül düşünen varmı acaba

meyve veren ağaç taşlanır arkadaslar :D okan abi yi kabullenemeyenler hazmedemeyenler her bi tarafından sallar :mrgreen:

biz keyfimize bakalım aile içinden böyle şeyler olmasın yeter

Yukarı Alt