EmmaW

beyler oyundaki nickim unDeaD wiz-bardım çeşke bard-cleric açsaydım çünkü bardla kasıyorum 3dg staffı bile almadım
birşey lazım olursa pm bekliyorum max yarım saate pm lerinize bakarım malum arada afk oluyorum bot kasıyor 

![]() |
sabırsızlıkla bekliyoruzextraloob demiş ki:geliyoruuzzz iftardan sonraaaaaaa![]()
Omg hala almadı oyuna bir girebilsem bende geleceğim amaextraloob demiş ki:geliyoruuzzz iftardan sonraaaaaaa![]()
El Verano demiş ki:Bizde mi başlasak, yeni serverın şerefine oyuna...
Ps:Extra, '' extraloob '' ismin de bir char açtım, parada anlaşabilirsek alırsın.![]()
extraloob demiş ki:El Verano demiş ki:Bizde mi başlasak, yeni serverın şerefine oyuna...
Ps:Extra, '' extraloob '' ismin de bir char açtım, parada anlaşabilirsek alırsın.![]()
yok be kuzum ben bu server'a farklı fanteziler için geldiğimi her topicte belirtmiştim bu bağlamda hedefler farklı o senin olsun![]()
+1966berkomu demiş ki:server çok hastalıklı insanla dolmuş kimle konuşsam okan abiye laf ediyor :/
muahsuahdhahahahahEl Verano demiş ki:Bizde mi başlasak, yeni serverın şerefine oyuna...